Concurs: Castiga produsul MISAKI dorit!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.17 • 1463 vizualizări

Concurs: Castiga produsul MISAKI dorit!

Concurs: Castiga produsul MISAKI dorit!

[like_to_read]

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 22 Mai 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 21 Iunie 2013.

La Concurs pot participa toate persoanele, care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura concursului, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarile adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului MISAKI.

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • - prima extragere: se vor extrage 2 castigator si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 coliere MISAKI (cod de referinta QCUPCURL cod intern de inregistrare PBMK17) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.
  • - a doua extragere: se vor extrage 2 castigator si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 perechi cercei MISAKI (cod de referinta QCUELUCKY, cod intern de inregistrare EGMK184) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.
  • - a treia extragere: se vor extrage 2 castigator si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 coliere MISAKI (cod de referinta QCRPCOSMIC, cod intern de inregistrare PBMK35) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • - 2 coliere MISAKI: cod de referinta QCUPCURL, in valoare fiecare de 339.99 lei;
  • - 2 perechi cercei MISAKI: cod de referinta QCUELUCKY, in valoare fiecare de 229.99 lei;
  • - 2 coliere MISAKI: cod de referinta QCRPCOSMIC, in valoare fiecare de 479.99 lei;

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: