Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga produsul ARTLINEA dorit!

Concurs: Castiga produsul ARTLINEA dorit!

[like_to_read]

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului.

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 24 Iunie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 23 Iulie 2013.

La Concurs pot participa toate persoanele, care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Participantul trebuie sa acceseze site-ul  www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarile adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului ARTLINEA.

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 24 Iulie 2013, prin care se vor extrage 6 castigatori si 30 rezerve.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • - prima extragere: se vor extrage 2 castigator si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 coliere ARTLINEA (cod de referinta ZCL564-MN cod intern de inregistrare CHAT44) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.
  • - a doua extragere: se vor extrage 2 castigator si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 bratari ARTLINEA (cod de referinta ZBR399-LL, cod intern de inregistrare BRAT8) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.
  • - a treia extragere: se vor extrage 2 castigator si 10 rezerve pentru premiile constand in 2 coliere ARTLINEA (cod de referinta ZCL503-LB, cod intern de inregistrare CHAT9) din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • - 2 coliere ARTLINEA: cod de referinta ZCL564-MN
  • - 2 bratari ARTLINEA: cod de referinta ZBR399-LL
  • - 2 coliere ARTLINEA: cod de referinta ZCL503-LB

Premiile vor fi ridicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti pana la data de 31 August 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]