108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga produse cosmetice Anian in valoare de 100 lei, 80 lei, 50 lei, la alegere!

   2012.02.08    1311

Site-ul Triodeluxe va invita la concurs : "Povestiti o experienta placuta legata de ziua de 8 Martie si site-ul Triodeluxe va premiaza. ~ Povestea castigatoarelor va fi afisata pe site. Premii: 1. Produse cosmetice Anian in valoare de 100 lei, la alegere. 2. Produse cosmetice Anian in valoare de 80 lei, la alegere. 3. Produse cosmetice Anian in valoare de 50 lei, la alegere. Aceste premii pot fi suplimentate cu produse pentru diferite participante la concurs." PARTICIPA LA CONCURS! Reguli de participare: 1. La acest concurs pot participa doar doamnele si domnisoarele care au efectuat cel putin o comanda  pe site-ul nostru, in valoare de minim 50 lei, in perioada 01 Aprilie 2011 - 29 Februarie 2012 ora 24:00. Sunt luate in considerare si persoanele care efectueaza comanda in perioada desfasurarii concursului. 2. Fiecare participanta (Nume, adresa, telefon, adresa mail) pote participa o singura data la inscrierea in concurs. Se ia in considerare numele cu care s-a efectuat comanda. 3. Persoanele care efectueaza mai multe inscrieri in concurs sunt eliminate. 4. Datele personale ale participantelor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului. 5. Pentru a oferi sanse egale tuturor participantelor, o persoana poate fi o singura data castigatorare. 6. Castigatoarele vor fi contactate telefonic si/sau email pentru livrarea premiilor. (Folositi date reale/valide in formularul de inscriere). 7. Perioada de desfasurare a concursului: 5 Feb. - 29. Feb. ora 24:00. Orice inscriere ulterioara nu va fi validata. 8. Castigatoarele sunt afisate in perioada 1-3 Martie in functie de numarul de participante. 9. Expedierea premiilor se face in data stabilita de castigatoare prin  Posta (Transport Gratuit) sau Curierat. Modalitatea de alegere a castigatoarelor:  Vor fi premiate povestirile considerate cele mai interesante de catre echipa Triodeluxe. Ce trebuie sa faci pentru a participa: - Sa completezi formularul de concurs cu datele de contact - Sa ne scrieti o intamplare, traita de dumneavoastra sau de cineva apropiat, cu ocazia zilei de 8 Martie. (tot in formularul de concurs)

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.