Concurs: Castiga produse Cris-Tim in valoare de 100 de euro!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.27 • 1749 vizualizări

Concurs: Castiga produse Cris-Tim in valoare de 100 de euro!

Concurs: Castiga produse Cris-Tim in valoare de 100 de euro!

Asculta Morning ZU si spune-ne care este visul tau. Poti castiga in fiecare dimineata produse Cris-Tim in valoare de 100 de euro. 

Prinde semnalul de concurs si trimite un SMS la 1815 (numar cu tarif normal) in care trebuie sa ne scrii care este visul tau. Daca ne place, poti castiga produse Cris-Tim in valoare de 100 de euro.

Cris-Tim iti hraneste visurile!

Campania publicitara  Cris-Tim iti hraneste visurile” se va desfasura in perioada: 30 septembrie - 11 octombrie 2013, la Radio ZU in cadrul Morning Zu intre 07:00-08:00.

Mecanismul concursului:

Ascultatorii Radio ZU vor fi invitati de catre Realizatorii Radio ZU sa ne impartaseasca visul lor.

Ascultatorii Radio ZU care doresc sa participe la concurs trebuie sa asculte Morning ZU si sa trimita un SMS in care sa isi descrie succinct  visul  la 1815.  Deliberarea castigatorului fiecarei etape o va face juriul alcatuit din reprezentantii Morning ZU. SMS-ul cel mai convingator va fi citit pe post, iar cel ce l-a trimis va fi sunat si rugat in direct sa descrie in mai multe cuvinte acest vis. Apoi va fi anuntat ca a castigat un pachet cu produse Criss TIM in valoare de 100 euro.

Premiile:

Valoarea totala a premiilor constand in  produse Cris-Tim este in valoare de 1000 euro fara TVA.

Se acorda 10 premii constand in produse din portofoliul Cris-Tim (marca Cris-Tim, Vitality, Matache Macelaru’, Mandruta) in valoare de 100 euro/fiecare.

PARTICIPA LA CONCURS!

Participa la acest concurs si primesti o cheie. Poate fi cheia care pe 16 decembrie, te poate face cu masINNA Innei - un Porsche Boxster.

innaboxter


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: