Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga produse Braiconf pentru colectia ta!

Te invităm să participi la tombolă.  Poți câștiga produse Braiconf pentru colecția ta!

  • Premiul I - cămașă "Braiconf pe măsură"
  • Premiul II - cămașă GOLD
  • Premiul III - papion+batistă

Ce ai de făcut? Nimic mai simplu!

  1. Cine poate participa? Orice persoană care face cumpărături în luna decembrie din magazinele din rețeaua Braiconf sau din magazinul online Braiconf se poate înscrie la tombola pe care o organizăm, în baza documentului* de plată.
  2. Cum poți participa? Păstrați *bonul fiscal în cazul în care ați cumpărat din magazin sau factura pe baza căreia ați cumpărat online și trimiteți numărul documentului de plată, locația (magazinul sau online) de unde ați cumpărat și datele dumneavoastră de identificare pe adresa concurs@braiconf.ro!
  3. Confirmarea participării. Veți primi un răspuns automat iar după ce echipa noastră va verifica și valida achiziția, vă va înscrie în tombolă. După  tragerea la sorți din 10 ianuarie 2014 vă puteți verifica înscrierea la www.tragerilasorti.ro unde va putea fi consultat și rezultatul.
  4. Rezultate. Vor fi trase la sorți premiul I, premiul II și premiul III, precum și rezerve pentru situația în care până lafinele lunii ianuarie premiile nu sunt revendicate! Rezultatul tragerii la sorți va fi publicat și pe Facebook.