111
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.496.70
miliarde de lei,
adica

1.496.700.000,00
RON
11640
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga primele 2 carti din seria CROSSFIRE de Sylvia Day: Atractia si Revelatia!

   26.08.2013    1460

Concurs: Castiga primele 2 carti din seria CROSSFIRE de Sylvia Day: Atractia si Revelatia!

[like_to_read]

Vara este la final, dar mai ai timp sa te pierzi in lectura unor carti pline de pasiune! PARTICIPA LA CONCURS si CASTIGA primele 2 carti din seria CROSSFIRE de Sylvia Day: Atractia si Revelatia. In doar 3 pasi esti mai aproape de cartile care au detronat Trilogia Fifty Shades!

  1. Fii fanul paginilor de FACEBOOK InZonaTa si Librex.ro!
  2. Raspunde la intrebarea "Care este valoarea celor 2 carti Atractia si Revelatia pe care le poti CASTIGA participand la concurs?" Afla raspunsul la intrebare adunand pretul cartilor afisat pe Librex.ro: Vezi aici pretul pentru Revelatia si aici pretul pentru Atractia!
  3. Apasa butonul PARTICIPA daca esti deja logat pe site sau completeaza formularul de mai jos in cazul in care NU AI CONT de membru InZonaTa!

Sylvia Day, autoarea a peste 20 romane a ajuns rapid pe locul 1 in topurile New York Times. Cartile ei au primit numeroase premii, iar Seria Crossfire a fost publicata in 39 de tari si a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume cu peste 6 milioane de exemplare vandute in primele 8 luni de la publicare.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail