Concurs: Castiga premii pe masura experientei tale!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.18 • 1360 vizualizări

Concurs: Castiga premii pe masura experientei tale!

Concurs: Castiga premii pe masura experientei tale!

promo-sfatul-mamicilor

Castiga premii pe masura experientei tale! Ofera sfaturi mamicilor, din experienta ta si daca te numeri printre mamicile cu cele mai apreciate sfaturi, te premiem.

Concursul se va desfasura in perioada 16 iulie 2013 – 15 octombrie 2013.

Premiile:

Lunar, pe toata perioada Campaniei se vor acorda cate 3 premii, fiecare din ele constand in: 1 rucsac, 1 tricou personalizat “mamica experta Milupa”, cate 1 numar din revistele: “Mami”, “SuperBebe”, “Bucate pentru copii”, 1 cutie depozitare cereal Milupa, 1 pachet 250g Cereale Milupa“Vise placute cu pere” de la 6 luni, 1 pachet 250g Cereale Milupa “Buna dimineata cu potrocale”de la 6 luni . Un participant la concurs poate castiga un singur premiu.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa-si acceseze contul deja existent in Clubul Milupa sau sa se inregistreze pe pagina web a Clubului Milupa www.clubmilupa.ro/ si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  1. Sa ofere sfaturi mamicilor accesand www.clubmilupa.ro/sfatul-mamicilor.
  2. Sfaturile lor sa adune cele mai multe stelute, pe o perioada de o luna, prin voturile de la celelalte mamici. Se ia in considerare media voturilor obtinute pe perioada unei luni de concursin desemnarea “Mamicii experte” Milupa pentru luna respectiva.
  3. In data de 14 a fiecarei luni de concurs ( august 2013, septembrie 2013, octombrie 2013) se vor alege un numar de cate 3 castigatoare, tinand cont de criteriile de mai sus.

PARTICIPA LA CONCURS!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: