Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii originale Strumpfii 2!

Concurs: Castiga premii originale Strumpfii 2!

În filmul Strumpfii 2, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor. Dar când află că numai un ştrumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ţi doreşte şi că numai Ştrumpfiţa poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ştrumpfi adevăraţi, Gargamel o răpeşte pe Ştrumpfiţă şi o duce în capitala Franţei, unde, datorită adoraţiei a milioane de parizieni, el dobândise reputaţia de cel mai mare vrăjitor.

Numai Papa, Clumsy, Grouchy şi Vanity pot să revină în lumea oamenilor ca să-i găsească pe prietenii lor Patrick şi Grace Winslow, pentru ca împreună s-o salveze pe Ştrumpfiţă!  Oare Ştrumpfiţa, care a fost întotdeauna cam diferită faţă de ceilalţi ştrumpfi, va lega o relaţie cu obrăznicăturile Vexy şi Hackus, sau ştrumpfii vor reuşi s-o convingă de faptul că numai dragostea lor este cu adevărat albastră?

InterComFilm Distribution şi Cinemagia te invită la concurs.

Răspunde corect la întrebarea "Cine interpretează rolul Ştrumpfiţei?" şi poţi câştiga un set de obiecte promoţionale oferit de InterComFilm Distribution cu ocazia lansării în cinematografe, din 23 august, a filmului   Strumpfii 2.

Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site luni, 2 septembrie. Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa  concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site.

[like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]