108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii originale Strumpfii 2!

   2013.07.25    1343

Concurs: Castiga premii originale Strumpfii 2!

[like_to_read]

În filmul Strumpfii 2, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu strumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a strumpfilor. Dar când află că numai un strumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ţi doreşte şi că numai strumpfiţa poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ştrumpfi adevăraţi, Gargamel o răpeşte pe Ştrumpfiţă şi o duce în capitala Franţei, unde, datorită adoraţiei a milioane de parizieni, el dobândise reputaţia de cel mai mare vrăjitor.

Numai Papa, Clumsy, Grouchy şi Vanity pot să revină în lumea oamenilor ca să-i găsească pe prietenii lor Patrick şi Grace Winslow, pentru ca împreună s-o salveze pe Ştrumpfiţă!  Oare strumpfiţa, care a fost întotdeauna cam diferită faţă de ceilalţi strumpfi, va lega o relaţie cu obrăznicăturile Vexy şi Hackus, sau strumpfii vor reuşi s-o convingă de faptul că numai dragostea lor este cu adevărat albastră?

InterComFilm Distribution şi Cinemagia te invită la concurs.

Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga o jucărie Strumpf  oferită de InterComFilm Distribution cu ocazia lansării în cinematografe, din 23 august, a filmului  Ştrumpfii 2.

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Care este Ziua Internaţională a Strumpfilor?

  • 22 iunie
  • 21 iulie
  • 23 august

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.