Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii originale Strumpfii 2!

Concurs: Castiga premii originale Strumpfii 2!

[like_to_read]

În filmul Strumpfii 2, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu strumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a strumpfilor. Dar când află că numai un strumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ţi doreşte şi că numai strumpfiţa poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ştrumpfi adevăraţi, Gargamel o răpeşte pe Ştrumpfiţă şi o duce în capitala Franţei, unde, datorită adoraţiei a milioane de parizieni, el dobândise reputaţia de cel mai mare vrăjitor.

Numai Papa, Clumsy, Grouchy şi Vanity pot să revină în lumea oamenilor ca să-i găsească pe prietenii lor Patrick şi Grace Winslow, pentru ca împreună s-o salveze pe Ştrumpfiţă!  Oare strumpfiţa, care a fost întotdeauna cam diferită faţă de ceilalţi strumpfi, va lega o relaţie cu obrăznicăturile Vexy şi Hackus, sau strumpfii vor reuşi s-o convingă de faptul că numai dragostea lor este cu adevărat albastră?

InterComFilm Distribution şi Cinemagia te invită la concurs.

Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga o jucărie Strumpf  oferită de InterComFilm Distribution cu ocazia lansării în cinematografe, din 23 august, a filmului   Ştrumpfii 2.

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Care este Ziua Internaţională a Strumpfilor?

  • 22 iunie
  • 21 iulie
  • 23 august

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]