Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii in valoare de 2750 lei!

La Campania Lunara „ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER SI CASTIGA” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.comodo.ro incepand cu data de 04.01.2014 si pana la data de 01.02.2014, ora 23:59.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania Lunara, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul COMODO pe www.comodo.ro, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 04.01.2014 si pana la data de 01.02.2014, ora 23:59. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. 

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. 

Premii:

Premiile Campaniei Lunare constau in vouchere cu o valoare totala de 2.750 Lei , ce vor fi  utilizate exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.comodo.ro, denumite in cele ce urmeaza  „Vocherul”, astfel: 

  • 1 voucher COMODO in valoare de 1.000 (o mie) lei cu TVA inclus. 
  • 2 vouchere COMODO in valoare de 500 (cinci sute) lei cu TVA inclus. 
  • 3 vouchere COMODO in valoare de 250 (doua sute cincizeci) lei cu TVA inclus. 

Voucherul obtinut de Castigator este transmisibil. Voucherul nu poate fi cumulat cu un alt Voucher pentru plata unei comenzi. Pentru a beneficia de valoarea Voucherului, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Voucher, in comanda noua inregistrata. Fiecare Voucher este valabil pentru cumparaturi timp de 3 luni de la incheierea Campaniei Lunare, pana la data de 31.04.2014, inclusiv.  Un Voucher poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este  mai mica decat valoarea Voucherului, diferenta nu se reporteaza. Reducerea aferenta Vocuherului este valabila doar la achizitia produselor listate pe www.comodo.ro, fara nici o  exceptie. 

Premiile Campaniei Lunare se vor acorda in baza unei trageri la sorti ce se va desfasura in data de 03.02.2014, ora 12:00. Pentru desemnarea castigatorilor se va efectua cate o tragere la sorti, cu ajutorul site-ului random.org in urmatoarea ordine: 

  • O extragere pentru Voucherul in valoare de 1000 de lei (o mie) lei 
  • Doua extrageri pentru Voucherele in valoare de de 500 (cinci sute) lei 
  • Trei extrageri pentru Voucherele in valoare de 250 (doua sute cincizeci) lei