Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga premii in valoare de 2750 lei!

Adăugat de concursoman în data de 2013.12.05 • 2119 vizualizări

Concurs: Castiga premii in valoare de 2750 lei!

La Campania Lunara poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.comodo.ro incepand cu data de 03.12.2013 si pana la data de 03.01.2014, ora 23:59. Participarea la Campania Lunara nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

MECANISMUL CAMPANIEI LUNARE: 

Pentru a participa la Campania Lunara, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul COMODO pe www.comodo.ro, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 03.12.2013 si pana la data de 03.01.2014, ora 23:59. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Prin inregistrarea in Campanie, Participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare. 

Premiile Campaniei Lunare constau in vouchere cu o valoare totala de 2.750 Lei, ce vor fi utilizate exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.comodo.ro, denumite in cele ce urmeaza „Vocherul”, astfel:

  • 1 voucher COMODO in valoare de 1.000 (o mie) lei cu TVA inclus.
  • 2 vouchere COMODO in valoare de 500 (cinci sute) lei cu TVA inclus.
  • 3 vouchere COMODO in valoare de 250 (doua sute cincizeci) lei cu TVA inclus

Voucherul obtinut de Castigator este transmisibil. Voucherul nu poate fi cumulat cu un alt Voucher pentru plata unei comenzi. Pentru a beneficia de valoarea Voucherului, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Voucher primit prin e-mail, in comanda noua inregistrata. 

Fiecare Voucher este valabil pentru cumparaturi timp de 3 luni de la incheierea Campaniei Lunare, pana la data de 03 martie 2014 inclusiv. 

Un Voucher poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea Voucherului, diferenta nu se reporteaza. Reducerea aferenta Vocuherului este valabila doar la achizitia produselor listate pe www.comodo.ro, fara nici o exceptie. Un Participant poate castiga cel mult unul din premiile Campaniei Lunare. 

DESEMNAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR 

Premiile Campaniei Lunare se vor acorda in baza unei trageri la sorti ce se va desfasura in data de 07.01.2014, ora 12:00. Pentru desemnarea castigatorilor se va efectua cate o tragere la sorti, cu ajutorul site-ului random.org in urmatoarea ordine: 

  • O extragere pentru Voucherul in valoare de 1000 de lei (o mie) lei 
  • Doua extrageri pentru Voucherele in valoare de de 500 (cinci sute) lei 
  • Trei extrageri pentru Voucherele in valoare de 250 (doua sute cincizeci) lei 


PARTICIPA LA CONCURS