105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii cu un singur click!

   2013.08.28    1228

nissa2
[like_to_read] Vara se apropie de sfarsit iar noi stim ca nu am stat deloc locului. Anul asta am dat nisipul si sezlongul pe sedinte de redactie si intalniri cu programatorii. Dar credem ca a meritat. Am inceput prin a redesena site-ul si am continuat unind 2 comunitati: cea a femeilor senzationale cu cea a femeilor "hot". Pe scurt, 121.ro si hotcity.ro s-au intalnit sub acelasi acoperis, www.121.ro. Ce a iesit? Materiale ample despre frumusete, lifestyle, tendinte, sanatate si nu numai. Toate astea pentru a va tine la curent, pentru a va sti puternice si bineinteles, senzationale. Si pentru ca vrem sa facem curat si in camara bazei de date, concursul acesta se adreseaza voua, utilizatoarelor si potentialelor utilizatoare. Premiile puse la bataie sunt:
  • 1 X memorie externa dama Prestigio
  • 3 X set creme Pharmaceris
  • 3 X set bratari Oxette
  • 3 X voucher Nissa (in valoare de 200 lei fiecare)
  • 5 X parfum Gianfranco Ferre - In the moof for love
  • 7 X husa ipad/ereader Cygnett
  • 15 X set Dove (gel de dus, deodorant, balsam par)
Perioada de concurs: 27 august - 7 octombrie 2013 Mecanism: Cititoarele care au deja cont pe 121 trebuie sa isi actualizeze datele din profilul personal. Inscrierea in concurs se face automat in momentul logarii. Cititoarele care inca nu au cont pe 121 trebuie sa se inregistreze! PARTICIPA LA CONCURS! [/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.