Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii cu Sian Books!

"Bucatarul Stie Tot!" este un concurs de cunostinte generale in care va puteti testa cunostintele din domeniul gastronomic. Intrebarile sunt usoare si amuzante, astfel incat multi dintre voi vor putea raspunde corect si vor intra in cursa pentru premiile saptamanale si pentru cele lunare, oferite de Sian Books. 

Concursul se desfasoara pe site-ul www.gustos.ro, in fiecare zi din perioada 4 noiembrie – 1 decembrie 2013.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Concursul este un element de divertisment si de perspicacitate, oferind participantilor la Concurs posibilitatea sa-si testeze spiritul competitiv si cunostintele din domeniul culinar pentru a castiga Premiul pus in joc. 
Inscrierea la Concurs se realizeaza prin simpla inregistrare ca utilizator al site-ului www.gustos.ro, prin crearea unui cont de utilizator ce dureaza cateva minute. 
Dupa inregistrare, orice utilizator poate intra in pagina concursului si raspunde la cele trei intrebari zilnice. In fiecare zi, la ora 9.00, vor aparea pe site 3 intrebari din domeniul culinar, cu trei variante de raspuns, dintre care una singura corecta. Pentru fiecare raspuns corect pe care il da, utilizatorul va primi un punct. Raspunurile corecte se regasesc exclusiv in articolele de pe Gustos.ro. Alte surse pentru raspunsuri nu sunt luate in considerare. La sfarsitul fiecarei etape saptamanale, cel ce se afla pe primul loc in ordinea punctajului va fi premiat cu un premiu saptamanal. La sfarsitul etapei lunare, cel ce acumuleaza cele mai multe puncte in toate cele 4 etape saptamanale e premiat cu premiul lunar. In caz de egalitate, castiga persoana care a acumulat cele mai multe puncte in comunitate (prin postare de retete, comentarii, recomandari de restaurante etc.) in etapa respectiva (pentru etapele saptamanale, va conta activitatea in comunitate in saptamana respectiva, iar, pentru etapele lunare, activitatea din luna respectiva).

ACORDAREA PREMIILOR:

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail de catre Organizator, atunci cand a fost desemnat Castigator al Premiului. In termen de 7 (sapte) zile de la incheierea concursului, castigatorul va fi contactat de Organizator pentru a fi informat despre modalitatea de intrare in posesie a premiilor castigate. Pentru a intra in posesia premiului castigat, castigatorul are obligatia sa comunice Organizatorului numele complet, adresa completa, seria si numarul buletinului sau a cartii de identitate, data emiterii documentului, emitentul documentului si codul sau numeric personal (CNP) si toate celelate posibile informatii necesare transferarii sau ridicarii premiului. 

Premiile constau in:

  • „Premiul saptamanal” inseamna:
    • "Aperitive - 24 de retete delicioase si usor de preparat"
    • "Bomboane si biscuiti de ciocolata - 24 de retete delicioase si usor de preparat"
    • "Salate - 24 de retete delicioase si usor de preparat"
    • "Checuri dulci si sarate - 24 de retete delicioase si usor de preparat"
  • "Premiul lunar”: setul cu toate cele 4 carti "24 de retete delicioase si usor de preparat" cu autograful autoarei - Laura Adamache.