101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii Ready to Use by VARTA!

   2013.10.01    1270

Concurs: Castiga premii Ready to Use by VARTA!

Noua gamă de Acumulatori Ready to Use îți oferă avantajul de a-i folosi direct din ambalaj. Datorită tehnologiei Ready To Use, acumulatorii au o rată de auto-descărcare extrem de redusă și o durată de viață mult mai mare. Poți să-i menții în aplicații timp îndelungat, fără să îi reîncarci și poți să-i utilizezi atât pentru aplicațiile cu consum crescut de energie, cât și pentru acele aplicații cu consum scăzut și constant. Toți acumulatorii VARTA Ready To Use pot fi reîncărcați în orice tip de încărcător. Ce bine ar fi dacă toate lucrurile din jurul nostru ar fi Ready to Use și ce mult ne-ar ajuta în activitățile zilnice!

FHM pune la bătaie cinci premii pentru cinci norocoși.

Fiecare premiu constă într-un Acumulator R2U 2400 mAh x 4 buc. blister și într-un Powerpack Alkaline cu 4 buc High Energy.

Ce trebuie să faci?

  • Povestește-ne într-un comentariu o situație în care ai fost prins nepregătit și în care crezi că ar fi fost de ajutor Acumulatorii Ready to Use.

Ai timp două săptămâni, până pe 15 octombrie, când vom alege cele mai cool 5 povești!

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.