Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga pe loc 10% reducere, pe viata 5% reducere sau un cadou (DVD Cafe Carols)!

 Concurs: Castiga pe loc 10% reducere, pe viata 5% reducere sau un cadou (DVD Cafe Carols)!

 Cumpara acum cosmeticele tale preferate si castigi de TREI ori!
  • CASTIGI PE LOC 10% REDUCERE. Valoarea reducerii si valoarea finala a comenzii vor fi confirmate telefonic de operatorul BIO-Cosmetics.
  • CASTIGI PE VIATA 5% REDUCERE. La data de 04 ianuarie 2013, toti utilizatorii care au transmis comenzi valabile in perioada de valabilitate a prezentei promotii, vor primi reducerea de 5%. Reducerea va aparea  automat in cosul de cumparaturi, in valoarea produselor comandate. Pe viata!
  • BONUS! Primesti CADOU un DVD Cafe Carols si un produs surpriza dintre cele pe care le vom lansa anul viitor, daca valoarea produselor comandate de tine depaseste 150.00 RON.
IMPORTANT:DVD-ul de prezentare "Cafe Carols" are tiraj limitat si este destinat EXCLUSIV acestei sectiuni a site-ului. Comercializarea sa este strict interzisa.
Bio-Cosmetics.ro
Promotia este valabila numai pentru produsele care nu sunt deja incluse intr-o alta promotie. Pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:
  1. Valoarea minima a produselor comandate va fi de 100,00 lei, inclusiv TVA.
  2. Inainte de a lansa prima comanda, inregistreaza-te pe site (butonul     aflat in partea de sus a paginii). Acest pas este obligatoriu pentru clientii aflati la prima comanda.
  3. Adresa de e-mail din formularul de comanda va trebui sa fie aceeasi cu cea folosita la inregistrare
  4. Termenul limita de valabilitate a ofertei este de 03 ianuarie 2013. Societatea isi rezerva dreptul de a intrerupe promotia inainte de termen fara anuntare prealabila. Toate comenzile valide transmise pana in momentul incheierii promotiei, vor fi onorate in conditiile respectarii acestei promotii.
  5. Daca esti utilizator inregistrat al magazinului nostru si beneficiezi deja de reducerea de 5% aplicata automat pentru toate comenzile tale, vei primi reducerea de 10% in cadrul prezentei oferte, iar pentru comenzile viitoare vei beneficia de inca 2% discount si vei acumula in total 7 procente de reducere!
  6. In cazul returnarii comenzilor din motive care tin exclusiv de vointa cumparatorului, societatea isi rezerva dreptul de a anula coeficientul de reducere pentru comenzile viitoare ale acestuia.
Util: Pentru a reduce riscul de a introduce adrese de e-mail diferite, va recomandam sa folositi, atat la inregistrare cat si la comanda, adresa de e-mail pe care o utilizati cel mai frecvent. Pentru a preveni pierderea datelor de inregistrare, recomandam sa salvati e-mail-ul primit de la noi in momentul finalizarii inregistrarii! PARTICIPA LA CONCURS!