101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga patru trollere si o geanta de la Valigeria!

 admin  2013.12.21  Diverse,Trageri la sorti  2208

concurs Valigeria

Avem un concurs special pentru vacantele pe care le planuiti in 2014! Puteti castiga unul din cele doua trollere speciale si rezistente oferite de Valigeria.

Linia trollerului Babylon este inspirata din lumea auto si ofera un desing inovator si elegant. Troller cu o structura ibrida din ABS si cu tesauturile din nylon este capabil sa uneasca avantajele unui troller rigid cu a unuia moale, astfel se obtine un produs foarte rezistent, pe de o parte, si de alta parte, isi mentine utilitatea si confortul.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?

  1. Aboneaza-te la Newsletter-ul Urban.ro - gasesti in josul paginii formularul de abonare, trebuie sa folosesti aceeasi adresa de email pe care o folosesti cand vei comenta pe site pentru ca vom verifica daca te-ai abonat.
  2. Lasa un comentariu mai jos in care ne spui ce ai vrea sa vezi NOU pe Urban.ro in 2014, ce rubrici, ce idei si ce artisti.

Perioada in care se desfasoara concursul este 18 decembrie - 8 ianuarie cand vor fi alesi cei patru castigatori - unul va castiga setul de doua trollere, alti trei castigatori vor lua cate un troller sau geanta messenger. Castigatorii vor fi anuntati pe 9 ianuarie la orele 10:00.

Premii:

Set format din trollerul mare si trollerul de cabina. 

  • Un troller mare de inox: Dimensiuni: 54 x 78 x 32 cm Greutate: 4,7 Kg Capacitate: 100 Litri
  • Un alt troller de cabina (de inox): Dimensiuni: 35 x 50 x 20 cm Greutate: 2,5 Kg Volum: 26 Litri
  • O geanta messenger:Dimensiuni:40x31x12xcm Material: Nylon

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concursuri babylon troller valigeria concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.