Acest concurs a expirat în data de 2013-12-12. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga parfumuri Her Golden Secret by Antonio Banderas!

In jocul seductiei, nimic nu este interzis. Her Golden Secret by Antonio Banderas face ca jocul sa devina un duel al provocarilor, al mizelor extreme si al puterii. Femeia frumoasa, senzuala si cu o personalitate puternica este intotdeauna pregatita sa parieze tot si sa castige dublu. Te invitam sa castigi unul dintre cele trei premii ce contin o apa de toaleta si un deodorant Her Golden Secret!

Desi invizibil, parfumul se transforma deseori in accesoriul secret care iti completeaza fiecare tinuta. Fara cuvinte, el iti descrie stilul in cele mai mici detalii. Pentru ca suntem la un pas de Sarbatorile de Iarna, iar gandurile legate de tinuta de revelion incep deja sa se contureze, te invitam la un exercitiu de imaginatie:

Descrie intr-un comentariu la articol tinuta pe care iti doresti sa o porti in noaptea dintre ani, careia parfumul Her Golden Secret ii va acorda doza perfecta de stralucire!

Concursul se desfasoara intre 3 si 11 decembrie 2013, iar cei trei castigatorii vor fi desemnati, prin tragere la sorti, pe 12 decembrie 2013, si anuntati pe parcursul zilei pe pagina de concurs. Fiecare premiu consta intr-un set Her Golden Secret by Antonio Banderas care contine o apa de toaleta si un deodorant.

Her Golden Secret by Antonio Banderas este inceputul unei povesti pline de mister, care face ca barbatul sa se lase ademenit in joc, desi stie inca de la inceput ca nu are nicio sansa sa reziste in fata farmecului feminin. Parfumul ei detine cheia unei lumi in care totul este permis, a feminitatii asumate si dezvaluite treptat, cu stil si eleganta. Creat pentru a cuceri si fermeca, Her Golden Secret by Antonio Banderas combina lemnul de cedru, casmirul si patchouli cu aroma exotica a vaniliei, cocktail-ul racoritor de mar, piersica si coacaze negre, exprimand senzualitate, tinerete si rafinament.