Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta pentru doua persoane!

Participarea la Concurs este posibilă şi acceptată în Perioada Concursului numai la http://christmas2013.eurid.eu. 

Pentru ca intrarea în Concurs să fie acceptată, fiecare participant trebuie să se înregistreze pe site-ul web menţionat mai sus şi să urmeze etapele obligatorii indicate în acesta: 

 • Introducerea numelui valid de domeniu .eu pe care l-a înregistrat pe durata concursului în conformitate cu Termenii şi Condiţiile EURid de înregistrare a numelor de domeniu şi Politica EURid de înregistrare a numelor de domeniu (disponibile la http://www.eurid.eu); 
 • Introducerea numelui participantului şi a unei adrese de e-mail funcţionale; 
 • Acceptarea Regulilor Concursului; 
 • Răspunsul la fiecare din următoarele două întrebări: 
 1. EURid este cel mai poliglot registru din Europa. În câte limbi oferim asistență? 
  • 27 
  • 23 
  • 24 
 • Întrebare adițională, pentru cazul în care concurenții sunt la egalitate: Câte nume de domenii .eu vor fi înregistrate în total până la 24 decembrie 2013 (00:00:00 AM CET)? 
 • Apăsarea pe butonul “trimite” pentru a confirma înscrierea în Concurs şi acceptarea prezentelor Reguli. 

EURid va înregistra fiecare înscriere sub un număr de identificare în baza sa de date, în ordinea cronologică a primirii. Fişierele din baza de date EURid sunt singurele care demonstrează intrarea în concurs a participanţilor. 

În 24 decembrie 2013, trei (3) câștigători vor fi selectaţi dintre participanţii la Concurs care au trimis înregistrări valide. Primii câştigători vor fi acei 3 participanţi care au trimis o înregistrare validă în Concurs, care au răspuns corect la prima întrebare şi care au dat un răspuns corect (sau cat mai aproape de răspunsul corect) la întrebarea adițională. Primul, al doilea și cel de al treilea premiu vor fi acordate celor 3 câștigători în ordinea cronologică a intrării lor în concurs, așa cum reiese din intrările din baza de date a EURid. În cazul unei egalități chiar și în urma întrebării adiționale, participantul al cărui înregistrare în concurs a fost înregistrată dintâi în sistemul EURid va f i câștigătorul respectivului premiu. 

Câștigătorii vor fi notificați personal prin e-mail la adresa de e-mail furnizată în momentul înscrierii în Concurs. Câștigătorii trebuie să își confirme disponibilitatea (inclusiv pe cea a persoanei care îi va însoți) pentru duratele călătoriilor definite dedesubt prin e-mail, în cursul a patru (4) săptămâni ce vor urma notificării prin e-mail a EURid. 

Premii:

Premiile consistă în aranjamente de călătorie în Uniunea Europeană. Câștigătorii care au fost rezidenți ai oricărui Stat Membru al Uniunii Europene pe durata Perioadei Concursului, dar care au încetat să fie rezidenți ai unui Stat Membru al Uniunii Europene pe duratele călătoriilor menționate dedesubt, își vor pierde dreptul la premiu, prin extensie, premiul va fi pierdut și nu va putea fi înlocuit sau rambursat sub nicio formă. 

Fiecare participant la Concurs care a transmis o înscriere validă în conformitate cu articolele 1 şi 2 din Regulile de față este eligibil pentru a câştiga: 

 • Primul premiu: Un pachet “natural reset” de o săptămână, pentru două persoane, cazare cu pensiune completă (trei mese pe zi), inclusiv transport din statul membru UE în care câștigătorul rezidă la Saturnia SPA în Toscana (Italia) tot pentru două persoane, în martie 2014; 
 • Al doilea premiu: Un pachet de cinci zile, pentru două persoane, cazare cu pensiune completă (trei mese pe zi), inclusiv transport din statul membru UE în care câștigătorul rezidă, către una din stațiunile de lux recunoscute, în Algarve (Portugalia) în aprilie 2014; 
 • Al treilea premiu: O excursie de weekend, pentru două persoane, cazare cu pensiune completă (trei mese pe zi) , inclusiv transport din statul membru UE în care câștigătorul rezidă, în iunie 2014, către una din următoarele capitale europene: Paris, Londra sau Praga.