Concurs: Castiga o vacanta pentru amandoi la Barcelona!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.06 • 1303 vizualizări

Concurs: Castiga o vacanta pentru amandoi la Barcelona!
Concurs de Ziua Îndrăgostiților pe Cadouri.Okazii.ro „Tombola iubirii vă trimite la Barcelona” Perioada concursului: 1 februarie – 14 februarie 2012 LOCUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI Concursul se va desfăşura pe internet prin intermediul site-ului www.Okazii.ro. DURATA CONCURSULUI Concursul se va desfăşura în perioada 1 februarie – 14 februarie 2012.  DREPTUL ŞI CONDIŢIILE DE PARTICIPARE Concursul „Tombola Iubirii va trimite la Barcelona” este deschis tuturor utilizatorilor de internet, care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 1 ianuarie 2012, rezidenţi în România, care sunt înregistraţi pe site-ul www.Okazii.ro (denumiţi, împreună, în continuare „Utilizatorii”). În cazul în care câştigătorul premiului este o persoană incapabilă din punct de vedere juridic aceasta este îndreptăţită să intre în posesia premiului numai după ce a primit aprobarea scrisă şi semnătura reprezentantului său legal (părinte, tutore etc.), fiind necesară dovedirea de către acesta a calităţii sale de reprezentant, printr-un document ce urmează a fi prezentat Okazii.ro. La acest concurs nu pot participa angajaţii Okazii.ro şi ai celorlalte companii implicate în organizarea promoţiei, precum şi membrii familiilor acestora (copii, părinţi, fraţi/surori, soţ/soţie). În cazul participării la concurs se consideră ca Utilizatorii cunosc şi acceptă prezentul Regulament. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI Ce trebuie să faci: 1.Trebuie sa fii membru membru înregistrat al site-ului Okazii.ro. 2. Cumperi cel puţin un produs de pe Okazii.ro, fiecare produs cumpărat de pe Okazii.ro constituie o şansă la concurs. Mai multe produse cumpărate, mai multe şanse de câştig. 3. Este interzisă crearea de mai multe conturi şi cumpărarea de produse fictive. 4. O persoană poate câştiga doar o singură dată, indiferent de durata concursului. PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL ACESTUI CONCURS Nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor oferite în cadrul acestui concurs şi nici schimbarea premiilor între câştigători.
Nr. Categorie premiu Modul de acordare Nr. premiilor Tipul premiului Valoarea premiului  în ron cu TVA inclus
1. City Break Barcelona Prin tragere la sorţi 1 City break  3 nopti de cazare cu mic dejun transport cu avionul Taxe de bagaje Pentru doua persoane Perioada city break-ului urmeza sa fie stabilita cu castigatorul, dar nu mai tarziu de 9-12 martie 2012. 2800
PROCEDURA TRAGERII LA SORŢI Procedura tragerii la sorţi se va desfăşura în faţa unei comisii formate din reprezentanţii „Okazii.ro”. REGULAMENTUL CONCURSULUI Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.okazii.ro pe toată durata acestuia. Participarea la concurs implică obligativitatea respectării tuturor prevederilor prezentului regulament. PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: