98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta pentru 2 persoane!

   2013.01.29    1232

Concurs: Castiga o vacanta pentru 2 persoane!

Delta Best Turism - Bucharest, Romania Perioada de desfasurare: 28 Ianuarie - 15 Martie 2013. Concursul se incheie pe 15 martie, la ora 11:59 a.m. In cel mai scurt timp dupa expirarea timpului alocat concursului va fi anuntat castigatorul pe wall-ul Delta Best Turism. Pot participa la concurs toate persoanele care sunt fani pe Facebook ai Agentiei Delta Best Turism, care locuiesc in Bucuresti sau in provincie. Regulile concursului:
  1. Ne dati like la pagina oficiala Delta Best Turism
  2. Apoi share (Postere Vacanta) pe Wall-ul (peretele) profilului tau. Link mai jos: (https://www.facebook.com/deltabestturism/app_352757751422557).
Urmand cele 2 etape vei fi inscris automat in concurs. Doar prin realizarea tuturor celor doua reguli vei avea posibilitatea de a participa prin tragerea la sorti. Neindeplinirea uneia dintre ele, va face imposibila validarea castigului. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Premiul: Se acorda un premiu la alegere din doua destinatii de vacanta din doua perioade ale anului. ( Am inclus aceasta posibilitate avand in vedere timpul pe care il dispune castigatorul ). Sejur pentru 2 persoane in Statiunea Asprovalta – Nea Vrasna / Statiunea Halkidiki Sarti ! Premiul nu include:
  • aer conditionat 5 euro/camera/zi
  • Optiune masa: mic dejun: 5 euro/pers/zi, cina: 8 euro/pers./zi, demipensiune 12 euro/pers/zi la o taverna in statiune.
  • Excursiile optionale
PARTICIPA LA CONCURS! Mentiuni: Delta Best Turism isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant la acest concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau limbaj neadecvat. Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a postarii inadecvate. Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din aceasta nota de concurs si ca le accepta.

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.