Concurs: Castiga o vacanta pe Freedom Island, in Caraibe, sau unul din cele 30.790 de premii!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.30 • 5957 vizualizări

Concurs: Castiga o vacanta pe Freedom Island, in Caraibe, sau unul din cele 30.790 de premii!

Concurs: Castiga o vacanta pe Freedom Island, in Caraibe, sau unul din cele 30.790 de premii!

[like_to_read]

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 01 Iulie 2013 (orele 0:00:00) – 08 Septembrie 2013 (orele 23:59:59).

PRODUSE PARTICIPANTE:

La Campanie participa pachetele de tigarete marca Winston, pe teritoriul Romaniei:

 • Winston Base - urmatoarele sortimente: Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver;
 • Winston Super Slims - urmatoarele sortimente: Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver si Winston Super Slims Fresh Menthol;
 • Winston 100's - urmatoarele sortimente: Winston Classic 100's si Winston Blue 100's;

cu design obisnuit, dar care se vor distinge prin:

 • a) grafica distinctiva pe folia exterioara transparenta (de polypropilena) cu marcajul “FREEDOM ISLAND”;
 • b) talon cu informatii despre Campanie, premii, modalitate de inscriere/validare, precum si un cod alfanumeric unic, din 9 caractere, necesar inscrierii in Campanie care se gaseste in interiorul pachetului.

Nu participa la aceasta Campanie pachetele de tigarete Winston care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus.

Produsele participante la Campanie vor fi comercializate in limita stocului disponibil, Organizatorul nefiind responsabil pentru epuizarea stocului de Produse din magazine / unitati comerciale.

DREPTUL DE PARTICIPARE:

La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, fumatoare, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii Campaniei, cu domiciliul stabil in Romania.

In perioada 01 Iulie – 08 Septembrie 2013, consumatorii pot inscrie in Campanie, prin sms la 1866 si/sau prin intermediul website-ului Campaniei www.freedom13.ro, coduri promotionale unice de participare la Campanie obtinute astfel:

 • Prin achizitionarea unui pachet de Produs Promotional – din sortimentele descrise la Art. 2.1.;
 • Din pachetul de Produs promotional in cazul in care un consumator a castigat si a ridicat un pachet de produs promotional prin participarea la Campanie conform Art. 4.1.3
 • Prin receptionarea invitatiei de participare la Campanie transmise prin corespondenta electronica de catre Organizator. Invitatia de participare la Campanie se va trimite, prin corespondenta electronica la adresa inregistrata in baza de date a Organizatorului, ulterior participarii la activitatile promotionale desfasurate de Organizator, si va contine detaliile Campaniei si un cod promotional unic.
 • In cadrul activitatilor promotionale desfasurate de Organizator:
   • a) prin oferirea de pachete de Produse promotionale de catre brand ambasadorii / ambasadoarele Winston din magazinele / locatiile partenere partenere ale Organizatorului, la achizitia de Produse promotionale, din portofoliul JTI. Pentru a afla magazinele / locatiile partenere, consumatorii pot suna la Infoline Winston sau pot accesa website-ul www.freedom13.ro, sectiunea „Locatii 1-2-1” si pot afla lista magazinelor din orasul lor.
   • b) prin oferirea de vouchere de catre personalul din locatiile partenere partenere ale Organizatorului, la achizitia de Produse promotionale, din portofoliul JTI.

In situatia in care, din motive independente de Organizator, taloanele din interiorul pachetelor de Produse participante nu au inscrise codul unic de participare in Campanie, ca urmare a defectiunilor tehnice de tiparire ale acestora, participantii la Campanie vor contacta Organizatorul, sunand la Infoline Winston, in vederea obtinerii tuturor informatiilor in legatura cu procesul de returnare, in original, a taloanelor necorespunzatoare catre reprezentantul autorizat al Organizatorului (The HUB Partners SRL), in vederea luarii in evidenta si a inlocuirii lui.

PREMIILE:

In cadrul Campaniei se vor acorda 30.792 de premii, in valoare comerciala minima de: 1.709.056 LEI (cu TVA), dupa cum urmeaza:

 • 600 premii garantate constand in camere foto digitale subacvatice rezistente la socuri TG-320, 14MP, acordate saptamanal, participantilor care inregistreaza saptamanal 15 coduri valide necastigatoare de premii instant, numai prin intermediul  site-ului www.freedom13.ro, si salveaza in “Coltul Meu” de pe site 3 puncte de interes aferente TEMEI SAPTAMANALE, din cele 6 disponibile in fiecare saptamana.
 • 70 premii instant, cu o rata de castig de 1 premiu pe zi, constand in Mini tablete electronice Wi-Fi, 4G, cu capacitate de 32GB, care se acorda instant prin inregistrarea, prin SMS la 1866 sau pe website-ul Campaniei www.freedom13.ro, a unui cod unic valid, conform unor momente orare prestabilite.
 • 29.970 premii instant, care se pot castiga prin inregistrarea, prin SMS la 1866 sau pe website-ul Campaniei www.freedom13.ro, a unui cod unic valid, conform unor momente orare prestabilite, constand in:
   • 26.570 pachete de Produse promotionale, descrise la Art. 2.1. acordate in limita stocului* disponibil;
   • 2.500 ochelari de soare, Police model S1800;
   • 800 MP3 player cu capacitate de 2 GB;
   • 100 sistem de andocare Sony (fara telefon mobil);
 • 100 premii votare constand in geanta de umar Samsonite acordate instant, conform unor momente orare prestabilite, participantilor care voteaza una dintre lucrarile din galerie, expuse pe site-ul de Campanie in perioada 28 august – 08 septembrie 2013.
   • Pentru a putea castiga acest tip de premii instant participantii trebuie sa voteze cel putin una dintre lucrarile finalistilor ramasi in cursa pentru Marele Premiu. Un participant poate vota in limita codurilor valide inscrise in Campanie, in perioada 01.07. – 08.09.2013, prin SMS la 1866 sau pe www.freedom13.ro, dar nu mai mult de 10 voturi pe zi.
   • Fiecare cod valid introdus in campanie, indiferent daca este castigator de premiu sau nu, inseamna o sansa de a vota, implicit o sansa de castig instant a unei genti de umar Samsonite.
 • 50 premii pentru finalisti, acordate finalistilor din cursa pentru castigarea Premiilor Mari, constand intr-o geanta de calatorie Samsonite
 •  2 Premii Mari, acordate primilor 2 care inregistreaza la sfarsitul Campaniei cele mai multe voturi pentru lucrarile lor (primele 2 pozitii), inscrise in concurs pe website-ul Campaniei www.freedom13.ro, pe baza voturilor primite pe www.freedom13.ro conform art 5.5., si consta in 2 (doua) calatorii pentru doua persoane (castigator si insotitor) pe Freedom Island, in Caraibe.
  • Pachetul de calatorie, va contine:
   • Bilete avion dus-intors in vederea deplasarii castigatorului si a insotitorului acestuia in Caraibe, destinatia din cadrul Premiului Mare.
   • Asigurarea cazarii si a meselor pe toata durata excursiei pentru castigator si insotitor.
   • Asigurare medicala pentru castigator si insotitor.
   • Diurna pentru fiecare zi a excursiei pentru castigator si insotitor. Suma va fi comunicata castigatorului si insotitorului inainte de plecarea in excursie in Caraibe.
   • Suportarea cheltuielilor cu cazarea, masa si transportul celor 2 (castigator si insotitor) aferente intrarii in posesia Premiului Mare.
  • Insotitorul castigatorului trebuie sa aiba peste 18 ani impliniti pana la data inceperii Campaniei si sa fie fumator.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Participantii pot sa inregistreze in Campanie codurile unice promotionale, prin SMS la 1866 si/sau prin intermediul website-ului www.freedom13.ro.

Codurile introduse atat prin SMS, cat si pe website, sunt atribuite aceluiasi participant cu conditia folosirii la inscrierea in Campanie a aceluiasi numar de telefon.

Un participant poate inregistra intr-o zi de Campanie maxim 10 coduri valide. O zi de Campanie incepe la ora 0:00:00 si se termina la ora 23:59:59. In cazul in care acesta va introduce mai mult de 10 coduri valide intr-o zi, va primi mesajul de informare conform tabelului de mai jos. In acest caz, posibilitatea utilizatorului de a introduce coduri va fi suspendata, urmand a fi deblocat/a a doua zi, dupa ora 23:59:59 a zilei de suspendare.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: