Concurs: Castiga o vacanta la New York pentru 2 persoane, o tableta Sa
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la New York pentru 2 persoane, o tableta Samsung Galaxy Tab 3 sau alte premii KFC!

 admin  2013.11.11  Diverse,Tablete,Vacante,Trageri la sorti,Castig instant  5600

Promotia este organizata si desfasurata in toate restaurantele KFC de pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 08 noiembrie 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 19 decembrie 2013, ora 23:59:59. 

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii: 

Premiu mare

 • 1 x Excursie la New York

Premiul mare consta intr-o vacanta la New York pentru 2 (doua) persoane. Valoarea pachetului turistic include servicii de cazare (6 nopti de cazare la hotel de minim 3 stele), transport cu avionul dus – intors ( clasa economic) si o diurna de 50 dolari americani/zi/persoana.

 

Premii garantate:

 • 150.000 x Pahar Coca-Cola (0.3L) Sau Cartofi prajiti (portie mica) Sau 2 Hot Wings  

 

Vor fi acordate la prezentarea unui bon fiscal cu cod promotional in valoare de minim 20 de ron. Premiile vor fi acordate in limita stocului disponibil. Valoarea finala a premiilor garantate va fi data de numarul final de premii garantate revendicate. 

 

Premii instant (zilnice):

 • 42 x Tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu procesor Dual-CoreTM Marvell PXA986 1.20GHz, 7", 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Android 4.1.2 Jelly Bean, White 

 

Mecanismul concursului: 

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii: 

 • Participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs
 • Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri promotionale de pe Bonurile fiscale in oricare dintre modalitatile si cu respectarea conditiilor solicitate
 • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei
 • Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone. 
 • Achizitioneaza in cadrul aceleiasi tranzactii comerciale produse participante in promotie in valoare de cel putin 20 RON (valoare cu TVA inclus). 
 • La fiecare tranzactie care indeplineste conditiile de mai sus, casa de marcat fiscala va emite pe bonul fiscal un cod promotional, alfanumeric (altul fata de numarul bonului fiscal) format din 7 caractere, tiparit in partea de sus a bonului fiscal, dupa textul „COD PROMOTIE”; 

 

Participantii vor trimite Codurile promotionale in oricare dintre urmatoarele trei modalitati: 

 • (1) Prin expedierea, in perioada 08 noiembrie 2013 - 19 decembrie 2013, unui SMS la 1843 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul promotional de pe Bonul fiscal.
 • (2) Online, prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea website-ului www.kfc.ro
 • (3) Online, prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea aplicatiei mobile „Vreau KFC”, disponibila pentru iOs si Android.

 


PARTICIPA LA CONCURS

concurs KFC castiga o vacanta castiga o excursie castiga o tableta