Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta in Alpii austrieci!

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 6 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, pe intreg teritoriul Romaniei, in spaţiul virtual aferent Facebook.

Concursul “Vacanta in Alpii Austrieci” se va desfasura pe pagina de Facebook Audi Romania astfel: 

 • utilizatorii vor avea la dispozitie o aplicatie urcata intr-un tab special dezvoltat. In acest spatiu userii vor fi invitati sa: 
  1. Rezolve un puzzle intr-un timp alocat de 04.00 minute. 
  2. Sa invite 3 prieteni in aplicatie 
  3. Sa isi completeze datele de contact in campurile destinate. 

Mecanismul este in felul urmator: 

Userul va fi invitat sa intre pe http://www.facebook.com/audi.ro unde va avea posibilitatea sa acceseze aplicatia special creata in cazul in care este fan al profilului. In caz contrar, user-ul va fi rugat sa devina fan daca doreste sa mearga mai departe. 
Prin accesarea tab-ului Vacanta in Alpii Austrieci userul va avea acces la: 

 • descrierea concursului si a perioadei de desfasurare 
 • pagina de inscriere in concurs care da userului posibilitatea sa rezolve puzzle-ul si sa isi invite prietenii in aplicatie. Pentru a putea fi contactat in caz de castig, userul va trebui sa completeze pentru inregistrare datele de contact: Nume si Prenume, numar telefon, adresa e-mail si localitate. In plus, inscrierea presupune acceptarea prezentului regulament. 
 • Paginile dedicate hotelului si zonei de vacanta. 
 • Pentru a fi eligibil, pagina de Facebook a utilizatorului trebuie sa existe de minim 6 luni, si ultizatorul sa fi implinit 18 ani pana la 6 decembrie 2013. 
 • Premiile acordate vor fi descrise intr-o pagina dedicata. Acestea constau in 3 sejururi pentru 2 persoane la un hotel de 4* din Austria. Acordarea premiilor va fi facuta de un juriu stabilit de Organizator. Criteriile pe baza carora se vor acorda premiile sunt: tragere la sorti folosind mijloc de extragere site-ul www.random.org. 

Premiile:

In cadrul campaniei „Vacanta in Alpii Austrieci” de pe http://www.facebook.com/audi.ro se acorda 3 mari premii constand in 3 sejuri de 2 persoane la un hotel de 4* din Austria, cu ski pass inclus