Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta de vis in Turcia!

Concurs: Castiga o vacanta de vis in Turcia!

turcia2

[like_to_read]

Vara este anotimpul iubirii, al vacantelor romantice si relaxarii in doi! Insa, desi bugetul este la comun, nu este mereu de ajuns pentru vacanta voastra de vis! InZonaTa, Viitoare Mireasa si Premio Travel vin in ajutorul vostru cu un SUPER-MEGA CONCURS!

Alege vacanta pe care vrei sa o castigi in Turcia, iar pe 5 septembrie incepi sa-ti pregatesti bagajele! Participa la concurs in doar 3 pasi si poti castiga o vacanta pentru tine si jumatatea ta!

  1. Completeaza formularul de participare sau apasa butonul PARTICIPA daca esti deja logat pe site.
  2. Alege vacanta pe care vrei sa o castigi: circuit Coasta Liciei sau Cappadokia?
  3. Un mareee LIKE pentru organizatorii concursului!

Cine rezerva devreme, ajunge departe cu Premio Travel! August nu inseamna sfarsitul vacantei, ci inceputul unei noi aventuri! Descopera avantajele  earlybooking la Premio Travel si bucura-te de o vacanta de vis in taramuri mereu calde!

  • Varianta 1: Circuit Coasta Liciei cu urmatoarele obiective: Antalya -Licia (Lykia) -Efes (Ephseus)- Pamukkale – Castelul de bumbac -  Hierapolis
  • Varianta 2: Circuit Cappadocia cu urmatoarele obiective: Antalya – Konya - Oraşul subteran Serhatli – Cappadocia – Göreme - Obrukhan

Castigatorul este ales pe data de 5 septembrie prin tragere la sorti dintre toti participantii cu cont activ si cont completat cu date corecte de identificare.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]