Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta de vis in 2!

Concurs: Castiga o vacanta de vis in 2!

Perioada desfasurarii concursului: 05 – 30 Iunie 2013Concursul se va desfasura in perioada 05 – 30 Iunie 2013 online - pe  www.ecco-shoes.ro, si offline - in magazinele ECCO din:
  • Cluj – Napoca – Polus Center si Iulius Mall
  • Constanta – Tomis Mall si City Park
  • Iasi – Palas Mall si Centrul Comercial Felicia
  • Bucuresti – Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Feeria, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Orhideea Shopping Center
  • Timisoara – Iulius Mall

Pentru participantii online:

La concursul ”Vacanta in Bali” au dreptul sa participe clientii, persoane fizice care au cumparat incălţăminte sau genti marca ECCO, cu varsta peste 18 ani. Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani nu pot participa la concurs.

Participa la concurs oricine a cumparat incălţăminte sau genti marca ECCO in perioada concursului si a completat toate informatiile de pe talonul de participare. Formularul de comanda tine loc de talon de participare pentru tombola.

Toti participantii trebuie sa fie rezidenti in Romania. Angajatii organizatorului, precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul al II lea inclusiv, nu pot participa la concurs.

Pentru participantii offline:

La concursul ”Vacanta in Bali” au dreptul sa participe clientii, persoane fizice care au cumparat incălţăminte sau genti marca ECCO, cu varsta peste 18 ani. Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani nu pot participa la concurs.

Participa la concurs oricine a cumparat incălţăminte sau genti marca ECCO in perioada concursului si a completat toate informatiile de pe talonul de participare.

Toti participantii trebuie sa fie rezidenti in Romania. Angajatii organizatorului, precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul al II lea inclusiv, nu pot participa la concurs.

Premiul concursului:

Premiul oferit in cadrul acestui concurs consta intr- o excursie in Bali, Indonezia pentru doua persoane timp de o saptamana intr-un hotel de 5 stele. Cazarea include mic dejun. Valoarea totala a premiului este de 3,000 EUR (aproximativ 13,200 lei). Orice alte cheltuieli aditionale – excursii optionale, asigurare medicala, etc – vor fi suportate de catre castigator.

Premiul concursului nu poate fi convertit in bani. In cazul refuzului scris al castigatorului de a intra in posesia premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

Tragerea la sorti a premiilor la concursul “Vacanta in Bali” va avea loc pe data de 03 iulie 2013 la sediul organizatorului, in prezenta unei comisii formate din reprezentantii organizatorului si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare. Organizatorul isi rezerva o perioada de 12 luni pentru a distribui premiile catre castigatori. Extargerea castigatorului se va face folosind site-ul random.org.

La tragerea la sorti vor participa taloanele completate, cu toate informatiile solicitate, de clienţii ce au cumparat incălţămite sau genti marca ECCO.

Daca posesorul primului pliant extras indeplineste conditiile de participare din prezentul regulament, va fi declarat primul castigator. In cazul in care conditiile de participare nu sunt indeplinite, se va verifica indeplinirea conditiilor de participare de catre urmatorul pliant, in ordine, pana la desemnarea castigatorului. In cazul in care nici unul dintre numerele de telefon extrase pentru premiul respectiv nu indeplineste conditiile de participare si/ sau posesorii acestora sunt in imposibilitatea de a primi premiul, sunt descalificati, renunta sau refuza sa primeasca premiul, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

Participantii selectati trebuie sa raspunda apelurilor consultantilor organizatorului in 24 de ore din momentul in care acestia au inceput sa ii apeleze pentru a furniza detalii despre modalitatea in care doresc sa intre in posesia premiului. Pentru a putea fi contactati, acestia trebuie sã indice corect numărul de telefon.

De asemenea, vor fi rugati sa furnizeze numele complet, codul numeric personal din buletinul/ cartea de identitate.

Pentru a intra in posesia premiilor, acestia trebuie sa prezinte reprezentantului organizatorului documentele de identitate in original. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic in perioada mentionata, acesta pierde dreptul de a primi premiul.

Dupa aceea, premiul nu va mai putea fi revendicat de castigator, el ramanand in posesia organizatorului.

In momentul ridicarii premiului, castigatorul trebuie sa prezinte buletinul/cartea de identitate, in original. In cazul neprezentarii castigatorului in termenul acordat, precum si in cazul in care nu prezinta documentele solicitate, acesta pierde dreptul de a primi premiul.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea concursului sau atribuirea premiului.

PARTICIPA LA CONCURS!