Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta de doua persoane pentru sapte zile in Grecia!

Concurs: Castiga o vacanta de doua persoane pentru sapte zile in Grecia!

[like_to_read]

Incepand de luni, 8 iulie, ProFM isi muta centrul de comanda la malul marii pentru toata vara! De aceasta data, Greeg , Onuc si Madalina iau cu asalt plaja Aruba din Costinesti si pornesc un nou sezon ProFM Baga Mare - editia Cautatorii de Comori, in care URSUS Cooler este partener oficial.

Cine cauta distractia, gaseste premii in nisip: gadget-uri, concerte, transmisii in direct si multe alte suprize!In fiecare vineri, cat e vara de lunga, strangem randurile si dam startul celei mai tari cautari... de comori intr-un nou sezon ProFM Baga Mare - editia "Cautatorii de Comori". Ne punem pe sapat, cu orice ne pica in mana, iar la final, ce gasim in nisip, al nostru ramane!Poate ai noroc de un gadget smecher, sau pote castigi un super voucher de ski pass, dar ce zici daca iei premiul cel mare? In fiecare saptamana, comoara ProFM din nisip iti poate aduce o vacanta de doua persoane pentru sapte zile in Grecia!!!Sambetele nu stam cuminti deloc. Fiecare sambata aduce un concert cu cei mai tari artisti romani direct la Studioul ProFM de pe plaja Aruba din Costinesti. Se aude in Costinesti, dar si in direct la ProFM, in toata tara, pentru ca nebunia nu ramane doar pe litoral!

Pentru cei care nu reusesc sa ajunga la Costinesti, Greeg, Onuc si Madalina aduc atmosfera de la malul marii pe frecventele ProFM, de luni pana vineri, intre 10.00 si 18.00,  sambata de la 14.00 la 18.00, iar duminica de la 12.00 la 16.00 !

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]