98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta de doua persoane in Grecia sau un aparat de aer conditionat Heinner Mirror!

 admin  2018.06.26  Diverse,Electronice,Vacante,Trageri la sorti,Electrocasnice  730

concurs Kiss FM

Mai ştii când te jucai cu prietenii în faţa blocului „CALD sau RECE”?  În vara asta jucăm împreună! Kiss FM pune la bătaie două premii: unul te va răcori, iar pentru celălalt ai nevoie de ochelari de soare!

Ascultă Razi cu Rusi si Andrei, dimineața la Kiss FM şi intră în combinaţie printr-un SMS cu numele tău, la numărul 0722 20 60 20!

Dintre toţi cei înscrişi, Rusu si Andrei vor alege doar doi norocoşi pe care îi vor suna! Fii pe fază şi răspunde la întrebarea lor, pentru că în funcţie de răspuns... te bucuri de un premiu pe măsură!

Dacă dai răspunsul cel mai apropiat, îți alegi ce premiu dorești - unul CALD: o VACANŢĂ de două persoane în Grecia! Şase zile la mare, la soare, cu relaxare la un hotel de trei stele! Sau poate vrei să te răcorim instant cu un aparat de aer condiţionat Heinner Mirror! O să te simţi ca un rege în vara asta.

Dacă nu ai dat răspunsul cel mai apropiat, nu te îngijora, nu rămâi cu buza umflată - duci acasă celalalt premiu pus în joc. GARANTAT!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga premii cald sau receNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.