Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o umbreluta haioasa pentru copilul tau!

Castiga o umbreluta haioasa pentru copilul tau!

Columbia Pictures prezinta filmul de animatie Cloudy with a Chance of Meatballs 2 / Sta sa ploua cu chiftele 2, o productie a Sony Pictures Animation, in regia lui Cody Cameron si Kris Pearn. Vocile personajelor sunt interpretate de: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Will Forte, Andy Samberg, Benjamin Bratt, Neil Patrick Harris, Terry Crews si Kristen Schaal. 

Actiunea din Cloudy with a Chance of Meatballs 2 incepe exact de unde se termina primul film: Flint Lockwood isi distruge propria inventie - o masinarie capabila sa transforme apa in mancare. Aceasta, numita FLDSMDFR (Flint Lockwood Diatomic Super Mutating Dynamic Food Replicator) avusese un mare succes, dar generase o catastrofa de proportii uriase, improscand lumea cu torente de mancare. De aceea, Flint o aruncase in aer - sau cel putin asa crezuse.
 
In Cloudy with a Chance of Meatballs 2, Flint afla ca masinaria infernala FLDSMDFR este inca activa si produce niste creaturi hibride alimente- animale, care au invadat insula. De aceea, impreuna cu prietenii sai, se intoarce la fata locului pentru a incerca sa le opreasca inainte sa atace restul lumii!

Premii:

  • Delicioasa animatie pentru copii Cloudy with a Chance of Meatballs 2 ofera prin tragere la sorti 10 umbrelute personalizate cu indragitele personaje din film!

Perioada de participare 04 Noiembrie 2013 - 18 Noiembrie 2013. Extragerea castigatorilor: 18 Noiembrie 2013.