Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o trusa de ingrijire a parului si corpului, care contine 3 produse: gel de dus si deodorant spray de la Fa Men Xtreme, un Sampon Schauma Pentru

 

Concurs: Castiga o trusă de îngrijire a părului şi corpului, care conţine 3 produse: gel de duş şi deodorant spray de la Fa Men Xtreme + un şampon Schauma Pentru Bărbaţi!

Perioada campaniei: 21 mai – 26 iunie 2013 Împreună cu 150 de trenderi vom încerca şi vom face cunoscute cele 3 şampoane Schauma Anti-Mătreață pentru bărbaţi. Această campanie este dedicată bărbaților care se confruntă cu probleme cauzate de mătreață și care acordă o importanță deosebită îngrijirii părului și scalpului lor. În cadrul campaniei, aceștia vor încerca 3 şampoane: şamponul Schauma Anti-Mătreață Clasicşamponul Schauma Anti-Mătreață Intensiv, dar şi cel mai nou şampon împotriva mătreţii de la Schauma, care încă nu a apărut pe piaţa din România -Schauma Anti-Mătreață Lemongrass. Cei mai activi 15 trenderi din cadrul campaniei Word Of Mouth pentru şampoanele Schauma Anti-Mătreață pentru bărbați vor câștiga câte o trusă de îngrijire a părului şi corpului, care conţine 3 produse: gel de duş şi deodorant spray de la Fa Men Xtreme + un şampon Schauma Pentru Bărbaţi. Pre-Campania (perioada de înscriere a trenderilor) se desfăşoară între 21 şi 24 Mai. Pe toată durata Pre-Campaniei, trenderii selectați pot primi un e-mail de invitaţie în campanie. După primirea invitaţiei, trenderii selectaţi trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 26 mai. După această dată, trenderii vor aştepta să fie “echipați” cu produsele participante la campanie.

Ce trebuie să faci, între 21 şi 24 Mai, ca să participi la campanie:
  1. În primul rând trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja);
  2. Ca să ştim unde vom trimite pachetul, trebuie să completezi Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
  3. Ca să ştim dacă produsele participante la campanie sunt potrivite pentru tine, trebuie să completezi Chestionarul de Campanie Schauma Anti-Mătreață, pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”
  4. Dacă ai urmat toţi paşii anteriori, tot ce trebuie să mai faci este să stai cu ochii pe Inbox ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia la campanie.
!!! Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Schauma Anti-Mătreață) sunt obligatorii. Chestionarele se găsesc accesând contul tău de pe trender.

De ce să te alături comunităţii trender şi să iei parte la campania de Word Of Mouth pentru Schauma Anti-Mătreaţă?

  • Pentru că ai şansa de a scăpa de mătreaţă, cu ajutorul celor 3 șampoane pe care le vei testa în următoarele 4 săptămâni.
  • Pentru că unul dintre şampoanele pe care ţi le vom trimite, încă nu a fost lansat pe piaţa din România, ceea ce înseamnă că vei fi unul dintre primii 150 de trenderi care are ocazia să încerce noul șampon Schauma Anti-Mătreață Lemongrass
  • Pentru că prin feedback-ul tău vei putea contribui la succesul produselor pe care le testezi
  • Pentru că vei avea noi subiecte de conversaţie cu familia, prietenii, cunoştinţele şi colegii tăi
  • Pentru că o campanie de Word Of Mouth marca trender este o activitate distractivă şi interactivă
  • Pentru că participarea este gratuită

PARTICIPA LA CONCURS!