98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta pe zi de la Altex!

 admin  2013.12.18  Tablete,Trageri la sorti  3919

Promotia „Altex Romania – Aboneaza-te la newsletter si castiga premii” are loc in intervalul 18 decembrie - 25 decembrie 2013.

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:        

  • Sa acceseze Aplicatia „Concurs: aboneaza-te la newsletter si castiga premii” din tab-ul „CONCURS” de pe   pagina de brand „Altex Romania” de pe Facebook        
  • Sa dea „like” paginii de Facebook „Altex Romania” si sa devina fan, in cazul in care nu a intreprins aceasta actiune
  • Sa completeze campurile necesare si sa finalizeze inscrierea la newsletter din tab-ul „Concurs: aboneaza-te la newsletter si castiga premii” de pe pagina de brand „Altex Romania”, de pe Facebook.        
  • Sa  completeze formularul in care sunt solicitate: prenume, nume, numar de telefon, adresa de email. Apoi, sa apese butonul „Inscrie-te” pentru a fi inregistrat in baza de date si a intra in tragerea la sorti pentru una din cele opt tablete Alview care se vor acorda prin tragere la sorti in fiecare zi pe parcursul desfasurarii campaniei.

Premiile promotiei:     

  • 5 x Tablete ALLVIEW Viva Q7 Life
  • 3 x Tablete ALLVIEW Viva Q8

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concursuri concurs AltexNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.