108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta nJoy Asura7!

 admin  2013.12.19  Tablete,Trageri la sorti  2735

concurs Kudika

Concursul „Castiga o tableta nJoy Asura7!” se desfasoara in perioada 11.12.2013 - 15.01.2014.

Pentru a participa va trebui sa completezi corect formularul cu datele personale. De asemenea, trebuie sa te abonezi la newsletter-ul Kudika.ro si sa dai like paginii oficiale de facebook Kudika.ro.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membra Kudika sa furnizezi datele tale reale de identificare.

Participarea la concurs se poate face de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

In momentul tragerii la sorti, trebuie sa fii abonata activa la newsletterul Kudika. Astfel, daca te-ai dezabonat intre timp sau nu ai accesat linkul de confirmare a inregistrarii din mailul primit dupa inscriere, nu vei fi inclusa in tragerea la sorti.

Daca ai deja cont pe Kudika, completeaza datele din acelasi formular si verifica in contul au daca ai furnizat datele reale. In cazul in care ai folosit date false, te rugam sa completezi profilul cu date reale. In caz contrar, nu vei putea revendica premiul.

Premiul consta intr-o tableta nJoy Asura 7 de 7" in valoare de 459,98 lei.

Premiul trebuie revendicat in maxim 3 zile lucratoare de la anuntarea rezultatelor votarii. In caz contrar, premiul va fi oferit urmatoarei rezerve.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concursuri castiga o tableta tableta nJoyNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.