Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta nJoy Asura7!

Concursul „Castiga o tableta nJoy Asura7!” se desfasoara in perioada 11.12.2013 - 15.01.2014.

Pentru a participa va trebui sa completezi corect formularul cu datele personale. De asemenea, trebuie sa te abonezi la newsletter-ul Kudika.ro si sa dai like paginii oficiale de facebook Kudika.ro.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membra Kudika sa furnizezi datele tale reale de identificare.

Participarea la concurs se poate face de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

In momentul tragerii la sorti, trebuie sa fii abonata activa la newsletterul Kudika. Astfel, daca te-ai dezabonat intre timp sau nu ai accesat linkul de confirmare a inregistrarii din mailul primit dupa inscriere, nu vei fi inclusa in tragerea la sorti.

Daca ai deja cont pe Kudika, completeaza datele din acelasi formular si verifica in contul au daca ai furnizat datele reale. In cazul in care ai folosit date false, te rugam sa completezi profilul cu date reale. In caz contrar, nu vei putea revendica premiul.

Premiul consta intr-o tableta nJoy Asura 7 de 7" in valoare de 459,98 lei.

Premiul trebuie revendicat in maxim 3 zile lucratoare de la anuntarea rezultatelor votarii. In caz contrar, premiul va fi oferit urmatoarei rezerve.