Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta marca Acer model Iconia W510!

Concurs: Castiga o tableta marca Acer model Iconia W510!

Concursul este organizat în perioada 21 decembrie 2012 – 31 ianuarie 2013 şi se desfăşoară prin intermediul paginii web http://www.facebook.com/AcerTeamRomaniaMecanismul concursului:Utilizatorii sunt invitati sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a se califica in tragerea la sorti pentru castigarea prmiului:
  1. sa utilizeze functia „LIKE” din Facebook pentru a aprecia pagina de Facebook  http://www.facebook.com/AcerTeamRomania
  2. si apoi sa utilizeze functia „SHARE” din Facebook pentru a posta pagina  http://www.facebook.com/AcerTeamRomania pe peretele paginii personale de Facebook in perioada 21 decembrie 2012 – 31 ianuarie 2013.
  3. Share-ul trebuie sa fie public / intre prieteni; nu se accepta share-uri pe care le poate vedea doar persoana care a dat share (only me).
  4. Share-ul trebuie sa ramana vizibil pe timeline-ul utilizatorului pana la sfarsitul campaniei pentru ca a putea trimite un screenshot de validare organizatorului
  5. Share-ul trebuie sa aiba data si ora inscrierii in concurs si trebuie sa ramana asa pana la finalul campaniei; nu se accepta cazurile in care utilizatorul vede ca a castigat si da repede un share ca sa i se valideze premiul.
Utilizatorii care indeplinesc conditiile mentionate mai sus, vor intra automat in tombola care se va organiza la finalul concursului, pe data de 01 febrarie 2013. Un singur utilizator va fi premiat prin tragere la sorti automata cu: o tableta marca Acer model Iconia W510. Un utilizator poate castiga un singur premiu.Pentru a putea intra in concurs, participantii trebuie sa respecte urmatoarele reguli cu privire la comentariile care pot insotii SHARE-ul pe pagina de Facebook personala a paginii de Facebook http://www.facebook.com/AcerTeamRomania:
  • 1. Este interzisa postarea de mesaje si comentarii cu limbaj licentios, explicit, indecent, obscen, amenintator, atacul la persoana, jignirea sub orice forma, care denota un comportament nepotrivit sau ofensator, sau hartuire.
  • 2. Orice comentariu cu continut licentios, politic, etnic sau rasist extrem, pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil in orice fel este complet interzis, va fi sters. Utilizatorul care posteaza un comentariu care nu respecta prevederile de mai sus va fi descalificat si nu va fi luat in calcul la tragerea la sorti de la finalul concusrsului. Utilizatorii care nu respecta prevederile de mai sus vor fi exclusi din concurs, fara instiintare prealabila.
Premiile concursului:  Premiul concursului va fi acordat in baza tragerii la sorti realizate la finalul concursului. Un utilizator poate castiga un singur premiu.
  • Specificatii premiu: Windows 8 32-bit, Display 10,1”, Multi-touch, HD Acer Cine Crystal LCD, Procesor Intel Atom Z2760, Memorie RAM: 2 GB, HDD: 32 GB SSD, Micro SD card reader
PARTICIPA LA CONCURS!