Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta iPad mini, aparate electronice, electrocasnice sau obiecte de uz casnic!

Campania va fi lansata la data de 25 noiembrie 2013 si va dura pana la data de 26 ianuarie 2014 inclusiv.

Materiale participante:

Prin aplicatia „O felie de viata” fanii Caroli se pot inscrie in competitie trimitand imagini, clipuri video si descrieri textuale cu momente speciale din viata lor, momente inspirate sau facute posibile de energia pozitiva data de Caroli. Imaginile trebuie sa fie in format jpeg, nu mai mari de 10 Mb. Clipurile video nu pot fi adaugate direct, ci folosind un link de YouTube (in acest caz, este necesar ca utilizatorii sa detina un cont Google si sa incarca clipul in prealabil pe canalul lor YouTube)

Textele se introduc direct, prin interfata aplicatiei.

Materialele trebuie sa fie potrivite cu tema concursului, valorile Caroli si regulile Facebook privind continutul cu caracter public (nu se accepta materiale cu caracter obscen, defaimator, discriminator sau care incita la violenta si ura de orice fel). Inainte de publicare, materialele participante vor fi moderate de catre Caroli. De asemenea, participantii se angajeaza sa trimita doar materialele realizate de acestia, pentru care au drepturi de autor

Procedura campaniei:

  • Pentru a inscrie materiale in campanie, utilizatorii aplicatiei trebuie sa apese butonul “Adauga” din partea de jos a paginii aplicatiei.
  • In ferastra de tip pop-up care se deschide, utilizatorii vor alege tipul de continut din lista dropdown (fotografie, clip video, text), vor da un titlu postarii si vor scrie o descriere.
  • Pentru fotografii, se va deschide o fereastra de sistem pentru a selecta si alege fisierul dorit pe computer sau alt dispozitiv de stocare atasat.
  • Pentru clipuri video se va copia linkul youtube al videoclipului dorit. Textele se vor scrie direct in caseta “Descriere”
  • Pentru a completa actiunea, utilizatorii trebuie sa bifeze ca sunt de acord cu Termenii si Conditiile campaniei si sa apese pe butonul “Trimite”.
  • Daca inscrierea se face cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de confirmare, altfel afiseaza un mesaj de eroare.
  • Materialele publicate vor aparea in galeria aplicatiei, unde pot fi votate folosind functia Like din Facebook si redistribuite folosind butonul “Share”. Like-urile obtinute pentru postarile pe wall-ul utilizatorilor nu se cumuleaza cu like-urile obtinute pentru aceleasi materiale in galeria aplicatiei.

Premiile:

In cadrul Campaniei Caroli “O Felie din Viata” se acorda:

  • 63 de premii zilnice constand in cartele de reincarcare credit mobil cu valoare individuala de 5 euro, TVA inclus
  • 9 premii saptamanale constand intr-un aparat electronice, electrocasnice si obiecte de uz casnic , diferit in fiecare saptamana (Masina de paine Heinner, Prajitor de paine Tefal, Sandwich-Maker Tefal, Aparat foto digital Canon PowerShot, Cuptor cu microunde, Gratar electric Tefal, Steamer Tefal Ultra Compact, Friteuza Moulinex, Espressor Heinner Soft Cream)
  • 2 premii lunare, constand in tablete iPad mini.