Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Viva i8!

Campania va fi lansata la data de 15 noiembrie 2013 si va dura pana la data de 24 noiembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face numai prin intermediul paginii de Facebook a companiei, urmand toti pasii din aplicatia de concurs.

Participantii la campanie trebuie sa acceseze aplicatia dedicata si sa realizeze urmatorii pasi: sa dea “like” paginii Allview, sa posteze pe peretele lor faptul ca participa la Campania Allview, sa isi invite prietenii sa participe si sa completeze formularul de inscriere cu date corecte si reale, impreuna cu raspunsul corect la intrebarea „Care este autonomia tabletei?”. Realizand toti pasii, participantii beneficiaza de un voucher de 150 lei valabil pentru achizitionarea tabletei Viva i8.

In data de 25 noiembrie 2013 toti participantii vor primi codul unic de reducere pe adresa de e-mail furnizata in formularul aplicatiei pe care il vor introduce in campul „CODURI PENTRU DISCOUNT” din shop-ul online Allview www.allview.ro/shop. Codurile sunt valabile in perioada 26 noiembrie - 05 decembrie 2013.

In cazul castigarii tabletei Viva i8 extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei de Facebook care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent.

Premiile:

In cadrul concursului toti participantii castiga cate un voucher in valoare de 150 de lei pe care il pot folosi la achizitionarea tabletei Viva i8 in perioada 26 noiembrie - 05 decembrie 2013 daca urmeaza pasii urmatori: dau „like” paginii de facebook „Allview Mobile”, posteaza pe peretele lor, isi invita prietenii la concurs si completeaza formularul din aplicatie.

Un singur participant va castiga tableta Viva i8.