77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
37
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta VIVA H8!

   2013.10.11    1333

Concurs: Castiga o tableta VIVA H8!

Perioada pe care se desfasoara concursul este 11 octombrie 2013 – 11 noiembrie 2013. Castigatorul se va alege prin tragere la sorti folosind random.org. Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa:

  1. dai SHARE pe facebook videoclipului “Hacker de sentimente” postat pe fb.com/AlessiaOfficial cu statusul: "Distribuie videoclipul Hacker de sentimente, da LIKE paginii Allview, lasa un comentariu cu 3 caracteristici ale unui hacker de sentimente si poti castiga o tableta VIVA H8"
  2. lasi un comentariu pe pagina de facebook AlessiaOfficial la clipul postat, cu 3 caracteristici ale unui hacker de sentimente
  3. da LIKE paginii AllView fb.com/allview

Poti da share la videoclip in fiecare zi, cand vezi ca pe fb.com/AlessiaOfficial a fost postat clipul cu statusul: "Distribuie videoclipul Hacker de sentimente, da LIKE paginii Allview, lasa un comentariu cu 3 caracteristici ale unui hacker de sentimente si poti castiga o tableta VIVA H8". Cu cat ai mai multe share-uri cu atat iti cresc sansele de castig.

Comenteaza, o singura data pe zi, la clipul postat pe pagina Alessiei, caruia i-ai dat share. Comentariile care contin un limbaj licentios vor fi sterse.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS