Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Utok 780 Q sau un smartphone Utok 450 D!

Concursul “In 2014 aleg UTOK” va fi organizat si se va desfasura in perioada 28 decembrie 2013 – 17 ianuarie 2014 pe pagina de Facebook Utok Romania (www.facebook.com/utokromania).

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa, timp in care fanii paginii www.facebook.com/utokromania pot seta o poza generata de aplicatie drept cover pe profilul personal. Poza trebuie sa ramana setata drept cover pe tot parcursul concursului, pentru ca utilizatorii inscrisi sa fie luati in calcul pentru extragerile zilnice si finala.

Desemnarea castigatorilor are loc prin metoda tragerii la sorti din lista participantilor inscrisi pe toata perioada concursului. Tragerea la sorti se va efectua prin utilizarea sistemului intern al Organizatorului de selectie, care verifica automat existenta coverului generat de aplicatie pe profilul utilizatorului. Imposibilitatea de detectare a coverului pe profilul celui extras va duce la repetarea extragerii.

Premiile:

  • Premiile finale acordate sunt o tableta UTOK 780 Q si un smartphone UTOK 450 D, in valoare de 1398 de lei.
  • Premiile zilnice sunt cate un voucher cu reducere de 5% pentru orice achizitie de smartphone sau tableta de pe site-ul www.utok.com. Voucherul este valabil pentru achizitionarea unui singur produs si nu este transmisibil. Termenul limita de valabilitate a voucherului este 15 ianuarie 2014.

Mecanismul concursului:

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa fie fanul paginii www.facebook.com/utokromania, sa acceseze aplicatia "In 2014 aleg UTOK", sa aleaga unul dintre cele doua mari premii, UTOK 450 D sau UTOK 780 Q, sa aleaga una din cele trei imagini puse la dispozitie de Organizator si sa genereze un cover photo.

Aplicatia va plasa cover-ul rezultat pe profilul utilizatorului, acesta avand obligatia de a salva imaginea drept cover si pastrarea acestuia pe toata perioada concursului pentru a se inscrie la extragerile zilnice si finale.