Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Serioux S718TAB, un voucher cadou sau o cafea in magazinele Inmedio!

Concurs: Castiga o tableta Serioux S718TAB, un voucher cadou sau o cafea in magazinele Inmedio!

[like_to_read]

Promotia va începe la 19 iunie 2013 si se va încheia pe 8 iulie 2013 ora 23:59.

La concurs pot participa numai persoanele fizice, cetateni romani, care au au implinit varsta de 18 ani si care au domiciliul/resedinta in Romania.

Pentru a participa la concursul ,,Prinde tot la Inmedio", utilizatorii vor accesa aplicatia disponibila pe pagina de Facebook a Inmedio Romania.

Dupa accesarea aplicatie, utilizatorii vor trebui sa actioneze butonul de „Like” pentru a putea trece in ecranul urmator al aplicatie. Dupa actionarea butonului de „Like” utilizatorii vor fi redirectionati catre ecranul de introducere a datelor personale necesare pentru inscrierea in concurs:

  • Nume si Prenume
  • Numarul de telefon
  • Orasul de rezidenta
  • Adresa de email

Datele introduse conform listei de mai sus vor fi utilizate pentru validarea castigatorilor premiilor concursului ,,Prinde tot la Inmedio". Numele si prenumele introduse trebuie sa fie in conformitate cu cele mentionate in cartea de identitate.

Casuta optionala „Sunt de acord ca datele mele de identificare sa fie utilizate pentru a primi informatii cu caracter comercial” se poate debifa de catre participant daca acesta nu doreste a fi inregistrat in baza de date a Organizatorului.

Pentru a evolua catre pasul urmator al Concursului, participantul are obligatia de a accepta termenii si conditiile Regulamentului, prin selectia casutei „Sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament”.

Inscrierea in concurs a participantilor va fi anuntata printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a fiecaruia.

Participantul este obligat sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va fi desemnat castigator. Prin inscrierea in concurs, utilizatorii accepta, in mod deplin si neconditionat, prevederile prezentului regulament.

Dupa completarea datelor si acceptarea conditiilor utilizatorul ajunge la pagina generala si are optiunile: Start Joc, Clasament, Invita prieteni, Regulament etc. – aici va exista un buton de restart pentru ca utlizatorul sa aiba posibilitatea sa incerce de cate ori vrea.

Utilizatorul incepe jocul. Acesta controleaza o punga branduita Inmedio pe care o poate misca in stanga sau in dreapta. De sus incep sa cada produse comercializate de Inmedio: baton de ciocolata, cafea, suc, ziar, revista, biscuit, acadea, ziar etc. Pe masura ce sunt depasite anumite praguri de puncte, obiectele cazatoare incep sa se apropie cu mai mare viteza, pentru a spori dificultatea jocului. Va exista si un obiect care cade mai rar, mai repede, si care ofera un bonus de puncte daca este prins. Daca trei produse cad pe langa, sau nu sunt prinse de utilizator, jocul respectiv se termina.

După ce utilizatorul finalizează jocul, pe ecran îi va apărea un pop-up cu un mesaj care il va incuraja sa joace in continuare, pentru ca cei care depașesc X de puncte, vor fi premiati.Tot aici, utilizatorul va putea selecta daca doreste sa dea share pe wall-ul său la mesajul: Am facut X de puncte in jocul Inmedio!.

Prin intermediul frame-ului standard Facebook Invite, utilizatorii vor avea posibilitatea sa invite alti utilizatori catre aplicatie. Orice utilizator care invita minim 5 prieteni in aplicatie intra automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 3 premii disponibile pentru acestia(Tablete). Pentru minim 5 prieteni invitati,utilizatorii vor avea o sansa de castig, pentru 6 prieteni invitati vor avea 2 sanse de castig, pentru 7 prieteni invitati vor avea 3 sanse, etc.

Mecanica de premiere:

  • a) Cele 500 de cafele vor fi oferite automat primilor 500 de useri care au atins pragul 2500 de puncte.Premiile vor putea fi ridicate din magazinele Inmedio in perioada 18 iunie – 31 iulie.
  • b) Persoanele ce depasesc pragul de 4000 puncte vor intra in tragerea la sorti pentru 10 vouchere a cate 4 reviste la alegere. Cele 4 reviste pot fi luate toate o data sau pe parcursul unei perioade de timp ce nu poate depasi 1 luna (data limita de ridicare a revistelor este 15 august 2013). Fiecare revista nu poate depasi valoarea de 20 lei.
  • c) Toti userii care invita minim 5 prieteni intra automat in tragerea la sorti pentru cele 3 Tablete cu o sansa, pentru 6 prieteni invitati userul are 2 sanse, pentru 7 prieteni invitati 3 sanse s.a.m.d.

Premiile acordate:

  • 500 de cafele in cadrul magazinelor Inmedio din Romania
  • 10 vouchere cadou care pot fi folosite in toate magazinele Inmedio din Romania pentru achizitionarea a 4 reviste la alegere
  • 3 Tablete Serioux S718TAB

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]