Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100! 35364
70
concursuri
active
Premii
in valoare de

406.14
miliarde de lei,
adica

406.139.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100!

   2013.10.23  Tablete,Trageri la sorti  1571

Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100!

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si incepe pe data de 17 Octombrie 2013 ora 18:00 si se incheie pe data de 7 Noiembrie 2013, ora 18:00.

Mecanismul concursului:

Concursul "Planeta lui Tape.E" se desfasoara intr-o aplicatie Facebook ce va fi publicata in pagina https://www.facebook.com/Tape.Romania.

Pentru a putea sa se inscrie in concurs, si a deveni participant , userul trebuie sa detina sau sa deschida un cont de Facebook si sa acceseze aplicatia "Planeta lui Tape.E" publicata pe https://www.facebook.com/Tape.Romania, sa isi dea acordul pentru preluarea de catre aceasta aplicatie a urmatoarelor date inscrise in contul de Facebook: nume si prenume, sex, email, oras natal, orasul curent, imagine profil Facebook, varsta, tara, limba, adresa, data nastere.

In cazul in care nu sunt fani ai paginii de facebook https://www.facebook.com/Tape.Romania utilizatorii trebuie sa dea Like paginii.

De asemenea, pentru a se putea inscrie in concurs, participantul trebuie sa selecteze corect in aplicatie planeta personajului Tape.E si sa trimita o propunere pentru numele planetei.

Trimiterea propunerii de nume se va face prin completarea unui camp si confirmarea adresei de email. Odata apasat butonul OK, va fi trimisa propunerea de nume, confirmata adresa de email, iar utilizatorul va fi inscris in concurs, fara a mai avea dreptul de a modifica informatiile trimise anterior.

Participantii inscrisi in concurs vor intra in tragerea la sorti ce va avea loc in data de 11 noiembrie 2013 pe site-ul random.org.

Un utilizator Facebook poate participa o singura data in cadrul concursului "Planeta lui Tape.E". Un singur participant va fi desemnat castigator.

Castigatorul va fi afisat in cadrul aplicatiei "Planeta lui Tape.E" in data de 12 noiembrie 2013.

Premiile:

In cadrul concursului se va acorda ca premiu o Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri