Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab P3110!

Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab P3110!

[like_to_read]

DURATA CONCURSULUI:

Concursul se va desfasura pe teritoriul Romaniei timp de 4 luni incepand cu data de 1 iulie 2013 ora 14:00 si pana la data de 20 octombrie 2013 ora 23:59:59.

Concursul cuprinde 4 etape, fiecare etapa fiind cuprinsa dupa cum urmeaza:

 • Etapa 1: in perioada: 1 iulie-28 iulie
 • Etapa 2: in perioada: 29 iulie-25 august
 • Etapa 3: in perioada: 26 august-22 septembrie
 • Etapa 4: in perioada: 23 septembrie-20 octombrie

DREPTUL DE PARTICIPARE:

La Concurs poate participa orice persoana fizica avand cetatenie romana, precum si cetatenii straini rezidenti pe teritoriul Romaniei (care pot face dovada acestui statut, pe baza certificatului de rezidenta fiscala inregistrat la Administratia Financiara), care a implinit varsta de 18 ani la data demararii Concursului si care indeplineste si accepta termenii si conditiile prezentului Regulament. Participantul la acest Concurs trebuie sa fie un "posesor legal" al unei adrese de e-mail cu care isi va crea un cont pe Site-ul www.talentradar.ro in perioada Concursului. "Posesor legal" este numita orice persoana careia i s-a dat in folosinta o adresa de e-mail de catre un distribuitor de servicii de Internet sau alta organizatie (firma, institutie etc.) care are dreptul sa creeze si sa desemneze domenii asociate cu adresele de e-mail.PREMIILE ACORDATE: In cadrul Concursului, pentru fiecare Etapa in parte, Organizatorul ofera ca si Premiu cate o tableta Samsung Galaxy Tab P3110. Premiile vor fi acordate Participantilor care au publicat pe site in cadrul Concursuluicele mai votate Materiale in fiecare Etapa de Concurs.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Pentru a participa la Concurs si pentru a putea castiga unul dintre cele 4 (patru) premii acordate de catre Organizator,  trebuie sa urmeze urmatoarele conditii:

 • a) sa acceseze Site-ul dedicat Concursului la adresa www.talentradar.ro;
 • b) sa creeze un cont in sectiunea “Inregistrare” completand un formular continand urmatoarele campuri: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, data nasterii, localitatea de domiciliu, Bio-ul, Username-ul, avatarul. Pagina de profil va fi activa / vizitabila dupa prima inscriere valida. Participantul declara ca datele de identificare solicitate la inregistrare sunt cele adevarate, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor existente in vigoare.
 • c) sa acceze sectiunea “Inscrie un talent!” in care va avea posibilitatea de a urca un material (denumit in cele ce urmeaza “Materialul) in format text, foto sau video alaturi e un titlu reprezentativ. Inscrierea Materialelor se poate face:
   • c1) introducand textul dorit in campul dedicat sau urcand un text in oricare dintre formatele .doc, .docx, .txt, .pdf; sau
   • c2) introducand o fotografie, selectand materialul dorit de pe PC-ul sau laptop-ul Participantului. Fotografiile vor fi redimensionate daca depasesc 2MB (megabytes/megaocteti), ori rezolutia de 1024x780; sau
   • c3 ) introducand un material video, prin urmatoarele metode:
   • -  prin indicarea linkului de pe canalul de Youtube apartinandu-i Participantului; sau
   • - prin upload direct de pe pagina. Materialul va fi urcat pe contul de Youtube denumit „Cartela Ta”.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]