Acest concurs a expirat în data de 2013-12-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab 3 sau zilnic unul dintre cele 5 Bonuri Cadou de la Kaufland!

Concursul "Calendarul premiilor de Craciun" se desfasoara in perioada 1 decembrie - 24 decembrie 2013. La acest concurs pot participa numai persoane fizice majore, care au implinit 18 ani pana la data inceperii concursului, cetateni cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania.

Mecanismul concursului:

Pentru a se inscrie la prezentul concurs, participantii trebuie sa urmeze cumulativ urmatorii pasi:

  1. sa intre in sectiunea de concurs, special creata pe website-ul kaufland.ro sau m.kaufland.ro
  2. sa aleaga casuta corespunzatoare zilei curente din calendar. Daca participantul doreste sa se inscrie in concurs la data de 5 decembrie va trebui sa aleaga casuta cu numarul 5. Nu este posibila deblocarea altor casute aferente altor date de inscriere la concurs. Fiecare casuta corespunde unei zile din luna decembrie, incepand cu 1 decembrie pana in 24 decembrie.
  3. sa completeze campurile obligatorii ale formularului de inscriere aflat pe site-ul Kaufland (campurile marcate cu *, respectiv nume, prenume, strada, numar, cod postal, localitate, tara, telefon, adresa de email) si sa ia la cunostinta despre conditiile de participare.

Se considera ca participantul este inscris in mod valabil in concurs atunci cand a completat campurile obligatorii ale formularului de participare si ca si-a exprimat acordul cu privire la prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal, iar dupa finalizarea inscrierii, pe ecran i-a aparut mesajul de confirmare a inscrierii la concurs. Acest mesaj este urmatorul:

"Ne bucurăm că ai participat la concursul nostru!

Datele tale au fost salvate cu succes în lista participanților din această zi. Îți dorim mult succes! 
Dacă ai ales să te abonezi la newsletter-ul nostru, vei primi în scurt timp un e-mail de la noi. Pentru a finaliza abonarea, în decurs de 14 zile dă click pe link-ul de confirmare din e-mailul primit. 
Te așteptăm să te înscrii și mâine în concursul nostru! 

Mulțumim,

Echipa Kaufland"

Premiile concursului:

Pe toata perioada concursului se vor acorda in total 123 de premii, alocate astfel: cate 5 premii zilnice si 3 premii finale.

In urma extragerilor zilnice se acorda drept premii cate 5 Bonuri Cadou, fiecare in valoare de 200 de lei. Bonurile Cadou pot fi folosite pentru cumparaturi in toate magazinele Kaufland din Romania.

In urma extragerilor finale se ofera 3 tablete Samsung Galaxy Tab 3 P5210 Wifi.