98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Overmax BaseCore 7!

   2013.09.15    1582

 

Concurs: Castiga o tableta Overmax BaseCore 7!

overmax-basecore-7

V-am promis un nou concurs și iată că ne ținem de promisiune. De această dată premiul oferit este o tabletă Overmax BaseCore 7. Foarte pe scurt, ecran de 7 inchi, procesor dual-core de 1,5 GHz, memorie internă de 8 GB și memorie RAM de 1 GB.

Concursul nostru este deschis tuturor celor care ne oferă, printr-un comentariu la articolul de față, răspuns la întrebarea: Care dimensiune de tabletă o preferați? De 7-8 inchi, sau de 10+ inchi? Mobilitate și autonomie, sau dimensiune?

De asemenea, toți participanți trebuie să se regăsească printre fanii paginilor de Facebook ale Mobzine România și Overmax România.

Perioada de derulare a concursului este 13 septembrie 2013 – 12 octombrie 2013 (ora 23.59). Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat până pe 16 octombrie pe www.mobzine.ro.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.