Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Manta sau unul dintre cele sase ghiozdane gata echipate cu de toate!

Concurs: Castiga o tableta Manta sau unul dintre cele sase ghiozdane gata echipate cu de toate!

[like_to_read]

Selgros si Clopotel.ro te trimit la scoala gata echipat!

Selgros a facut lista cu cele necesare pentru ca tu sa incepi noul an scolar gata echipat. 

Gasesti in magazinele noastre de la ghiozdane, rechizite si caiete intr-o mare varietate de modele si culori, pana la birouri si scaune ergonomice potrivite pentru camera ta, o gama larga de electronice care te pot ajuta sa iti faci mai usor temele sau produse pentru a-ti reinnoi garderoba de scoala. 

Le-am asezat frumos, pe toate, in catalogul  „Totul pentru scoala” de la Selgros, unde le gasesti la preturi speciale, valabile pana la 17 septembrie. 

Participa la concursul Selgros si poti castiga unul dintre cele sase ghiozdane gata echipate cu de toate sau Marele Premiu – o tableta Manta.Rasfoieste catalogul Selgros  „Totul pentru scoala” si lasa un comentariu mai jos cu ce ai vrea sa contina ghiozdanul tau ca sa fii cel mai cool din clasa.

Durata concursului: Concursul se va desfasura în perioada 09.09.2013 – 23.09.2013.

Modul de desfasurare a concursului:

Ce trebuie sa faci:

  1. Daca nu esti membru înregistrat al site-ului www.clopotel.ro, înregistreaza-te ca sa poti participa la concurs.
  2. Dupa ce s-au inregistrat pe site, Utilizatorii vor trebui sa raspunda la intrebarea publicata in cadrul concursului pentru a putea intra in cursa pentru tragerea la sorti. ("Ce ai vrea sa contina ghiozdanul tau ca sa fii cel mai cool din clasa?")
  3. O persoana poate castiga doar o singura data, indiferent de durata concursului.

Premiile oferite in cadrul acestui concurs: Nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor oferite în cadrul acestui concurs si nici schimbarea premiilor între castigatori.

  1. Premiu principal: 1 x Tableta Manta
  2. Premiu secundar: 6 x Ghiozdan echipat cu:  Penar Herlitz, 12 creioane colorate; 2 caiete Herlitz A5 Dictando Cartoons, 48 file; 2 caiete Herlitz A5 Matematica Cartoons, 48 file; Stilou Pelikan Happy Pen+6 rezerve

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]