Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Lenovo IdeeaTab zilnic sau un Ultrabook Convertibil Lenovo saptamanal + castiga garantat un rucsac echipat pentru distractie!

Concurs: Castiga o tableta Lenovo IdeeaTab zilnic sau un Ultrabook Convertibil Lenovo saptamanal + castiga garantat un rucsac echipat pentru distractie!

[like_to_read]

Cumpara un notebook Lenovo IdeaPad seriile Y, U, Z, S, G sau Lenovo B, in perioada 15 august - 15 septembrie 2013, inscrie-te completand formularul de mai jos, pana in data de 20 septembrie 2013 si primesti garantat cadou un rucsac echipat pentru distractie. In plus, intri automat in tragerea la sorti pentru o tableta Lenovo IdeeaTab A1000 in fiecare zi si pentru premiul saptamanal - un Ultrabook Convertibil Lenovo Yoga 11.

Premiul garantat consta in:
  • - Rucsac Lenovo B3050 notebook 15.6" (Negru)
  • - Lenovo Headset P160 (Gri)
  • - Mouse optic Lenovo M3803 (Negru)

Premiul se acorda o singura data pentru fiecare produs cumparat, indiferent de numarul de inregistrari distincte pe site. Oferta este valabila doar pentru persoanele fizice. Oferta nu este disponibila pentru distribuitorii sau resellerii de produse Lenovo, companii private sau de stat.

Premiile garantate ( rucsac, mouse si casti Lenovo) vor fi acordate de catre Organizator primilor 1000 de participanti care s-au inscris in campanie completand formularul de mai jos, au primit emailul de confirmare si au validat aceasta inscriere prin confirmarea datelor de identificare. Premiile garantate vor fi expediate prin curier in perioada 1-30 octombrie 2013, iar premiile ( Tableta Lenovo IdeaTab A1000 si laptopul convertibil Lenovo IdeaPad Yoga 11s) vor fi acordate prin extragere saptamanala si vor fi expediate in perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2013.Termenii si conditiile de acordare a premiilor garantate pot fi modificate pe parcusul desfasurarii promotiei, iar toate imaginile de pe site au scop ilustrativ.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]