105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
69
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Asus, un set de casti Vulcan Pro Gaming sau un super mouse Asus Eagle Eye!

 admin  2013.12.29  Tablete,Trageri la sorti  2845

concurs playtech

Concursul ”Asus x 3 produse” se derulează pe site-ul playtech.ro, în intervalul 27 decembrie 2013 – 11 ianuarie 2014. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Utilizatorii se înscriu în Concurs prin completarea formularului pus la dispoziţie de echipa Playtech.ro în pagina de concurs cu datele solicitate şi răspunzând corect la întrebarile de concurs.

Premiile Concursului:

Premiile Concursului sunt o tabletă Asus ME302C-1A009A de 10,1 inci, un set de căști R.O.G. Vulcan Pro Gaming și un super mouse Asus GX1000 Eagle Eye, în valoare totală de aproximativ 2370 lei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concursuri concursuri cu premii premii onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.