107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Apple iPad mini de 16 GB, o masa in oras impreuna cu 3 prieteni sau un card de reducere!

   18.09.2013    1368

Concurs: Castiga o tableta Apple iPad mini de 16 GB, o masa in oras impreuna cu 3 prieteni sau un card de reducere!

speedpiza2

Cum poti castiga?

  1. Comanda o pizza de la Speed Pizza si pastreaza Bonul Fiscal (Bonul Fiscal trebuie sa fie datat inainte de intrarea in concurs si in baza lui se acorda premiile)
  2. Fa-ti o poza cu ambalajul Speed Pizza si posteaz-o pe peretele paginii de facebook https:/www.facebook.com/SpeedPizza, dupa ce dai like si share paginii noastre.
  3. Concurentul(a) a carui/carei poza (cu ambalajul Speed Pizza) postata pe pagina noastra de facebook, aduna cele mai multe like-uri castiga premiul cel mare.
  4. Urmatorii doi concurenti(e) ale caror poze, postate pe pagina noastra de facebook,  aduna urmatoarele 2 numere descrescatoare de like-uri, castiga premiul II si III.

Premiile:

  • Premiul I (cel MARE)- castiga o tableta Apple - iPad mini de 16GB, Wi-Fi, Negru
  • Premiul II - castiga o masa in oras impreuna cu 3 prieteni, intr-una din locatiile Speed Pizza. (masa consta in 4 buc pizza mari sau medii sau mici + 4 coca-cola la sticla de 500ml sau 4 sticle de apa la 500ml + 4 clatite mari cu dulceata sau ciocolata. Pentru a beneficia de acordarea acestui premiu, castigatorul trebuie sa faca rezervare la unul din restaurantele noastre cu cel putin 24 de ore in avans)
  • Premiul III - castiga un card de reducere prin care se beneficiaza de 10% discount din valoarea comenzilor date exclusiv in restaurantele noastre.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail