101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Allview City+!

   2013.09.27    1286

Concurs: Castiga o tableta Allview City+!

Un concurs prin care va dam ca premiu tableta din review. Perioada pe care se desfasoara concursul este 25 septembrie 2013 – 7 octombrie 2013. Castigatorul se va alege prin tragere la sorti folosind random.org. Ceea ce trebuie sa faceti este simplu, la fel ca la editiile anterioare de concurs: Asadar, urmati urmatorii pasi:
  • share la acest articol pe Facebook
  • like pagina ArenaIT
  • like pagina AllView
  • comentariu, aici, prin care sa ne spuneti cat cantareste tableta prezentata, informatia o gasiti in aceasta pagina, si de ce va doriti aceasta tableta.
PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.