Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta ASUS Google Nexus 7, Editie 2013!

Concurs: Castiga o tableta ASUS Google Nexus 7, Editie 2013!

Iti multumim ca esti deja fanul nostru!

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa te abonezi la newsletter-ul evoMAG accesand butonul de mai jos.

Ce beneficii ai in plus:

  • Afli cele mai noi promotii
  • Esti la curent  cu ultimele aparatii in materie de tehnologie
  • Ai acces la peste 100.000 de produse, la cele mai bune preturi

Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 08 octombrie 2013 – si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.

La campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.evoMAG.ro incepand cu perioada 08 octombrie 2013. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul evoMAG,  incepand cu 08 octombrie 2013 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real.

Premiile:

Premiile concursului se vor stabili de la fiecare doua saptamani.

  • o tableta ASUS Google Nexus 7 Editie 2013

Castigatorii vor fi desemnati in etape de premiere desfasurate in fiecare zi de marti la fiecare 2 (doau) saptamani in care se desfasoara Campania.