Concurs: Castiga o tableta ASUS Google Nexus 7!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.20 • 1312 vizualizări

Concurs: Castiga o tableta ASUS Google Nexus 7!

Concurs: Castiga o tableta ASUS Google Nexus 7!

După ce am petrecut toată vara la concerte, toamna strângem rândurile!

Vrem să răsplătim susținerea abonaților newsletterului InfoMusic, lansând o nouă provocare sub forma unui concurs cu un premiu atractiv. Dacă vă numărați printre abonații InfoMusic, puteți câștiga tableta Google Nexus 7 produsă de ASUS. Are sistem de operare Android, ecran IPS 1280×800 de 7 inci și procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core.

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați mini-sondajul de mai jos referitor la utilizarea site-lui nostru. Timp de răspuns: 1-2 minute :)

Trebuie să vă abonați la newsletterele InfoMusic și ASUS și să share-uiți pagina concursului pe Facebook. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferindu-vă de fiecare dată posibilitatea să vă dezabonați.

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site după încheierea înscrierilor. Extragerea va fi înregistrată și publicată pe contul nostru de Youtube. Câștigătorul va fi validat pe baza actului de identitate și a share-ului transmis pe facebook.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: