101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta!

   2012.02.08    1241

Arată care este influenţa pe care o are UE în viaţa ta de zi cu zi şi poţi câştiga o tabletă, iar fotografia ta va fi publicată pe afişul preşedinţiei daneze a UE. Eşti cetăţean al unui stat membru al UE? Tot ce trebuie să faci este să încarci oricâte fotografii vrei, care să ilustreze rolul pe care îl joacă UE în viaţa ta cotidiană. După aceasta invită-ţi prietenii să-ţi voteze fotografia. Vor fi premiaţi autorii celor mai populare fotografii împreună cu cei trei câştigători selectaţi de juriu.  Participanţii pot concura în următoarele categorii: cea mai votată fotografie, cea mai artistică şi mai creativă fotografie, cea mai bună corespondenţă între fotografie şi comentariu şi cea mai amuzantă fotografie. Data limită pentru trimiterea fotografiilor este: 31 mai 2012. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURS



Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.