Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o super saltea Vasco Memory la dimensiunea patului tau!

Campania "TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI O SUPER SALTEA" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu data de 9.12.2013 pana la 5.1.2014.

Mecanismul campaniei:

  • Pentru a participa la Campania "TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI O SUPERSALTEA" orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul  www.ramedepat.ro, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu data de 9.12.2013 pa la 5.1.2014. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.
  • Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente.
  • Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un id de abonare;
  • Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

Premii:

  • 1 x Saltea Vasco Memory, la dimensiunea solicitata de castigator, in valoare de pana la 2891* lei cu TVA inclus. (*valoarea maxima acordata pentru dimensiunea de 200x200 cm.)